Webasto huolto turku raisio in mexico

Laurea Sähköposti Kirjautuminen

Laurea-ammattikorkeakoulun tietohallinnon tuottama ServiceDesk-tukipalvelu auttaa opiskelijoita ja henkilökuntaa tietotekniikan ongelmissa. Aukioloajat Käyttäjätunnukset Kirjautuminen 2. 7. 2018 Yhteystiedot ja aukioloajat Avoinna arkisin klo 8. 00-16. 00 Puhelin: (09) 8868 7112 Sähköposti: Laurean käyttäjätunnukset ja salasanat Käyttäjän tulee vaihtaa salasanansa neljän kuukauden välein, tai käyttäjätunnus lukkiutuu. Salasanan vanhentumisesta lähetetään käyttäjälle muistutus sähköpostitse 2kk ennen eräpäivää. Voit myös vaihtaa salasanasi, vaikka et olisi saanut muistutusviestiä sähköpostiisi. Salasana vaihdetaan MyLaurea -palvelussa. Vanhenemispäivämäärän näet MyLaureassa henkilötiedot -kohdassa. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, hae kertakäyttöinen salasana opintotoimistosta tai käy ServiceDeskissä (henkilöllisyys todistettava). Kertakäyttöisellä salasanalla tulee kirjautua Laurean koneelle tai omalla laitteella ( vaatii kirjautumisen) ja vaihtaa se ensimmäisellä kirjautumisella. Tämä kertakäyttöinen salasana ei toimi kirjauduttaessa MyLaureaan.

Uusintaohje | Laurea Finna

Tutustu opiskelijan keskeisiin verkkopalveluihin! 21. 11. 2018 Kaikkiin opiskelijan verkkopalveluihin kirjaudutaan Laurean käyttäjätunnuksilla. LINK Opiskelijaintra LINK Opiskelijaintrasta löytyvät esimerkiksi dokumenttipohjat, harjoittelu- ja työpaikat, tietoa opintojen ohjauksesta sekä ohjeet opinnäytetyöhön, opiskelijavaihtoon tai valmistumiseen. LINKistä löydät myös pikalinkit kaikkiin Laurean opiskelijoiden tarvitsemiin järjestelmiin. LINK opiskelijaintra (kirjautuminen Laurean käyttäjätunnuksilla) Pakki Pakki on opiskelijan sähköinen työpöytä opintojen suunnitteluun ja hallintaan. Pakissa voit mm. tehdä henkilökohtaisen opintosuunnitelman, ilmoittautua opinnoille ja tarkastella suoritettuja opintoja ja niiden arvosanoja. Pakki (kirjautuminen Laurean käyttäjätunnuksilla). Tuudo Tuudo on mobiilisovellus, joka kokoaa Laurean opiskelijoiden useimmin tarvitsemat palvelut yhteen käyttöliittymään. Tuudossa ovat: Omat opintosuoritukset Automaattisesti muodostuva lukujärjestys Laurean uutiset ja tapahtumat Kampusalueen kartta ja sisätilanavigointi Kampusravintoloiden ruokalistat Työ- ja harjoittelupaikat Julkisen liikenteen aikataulut Tuudossa on myös aakkosellinen palvelukatalogi.

Käyttäjätunnukset ja salasanat - Laurea-ammattikorkeakoulu

OPTIMA-KIRJAUTUMINEN / LOGIN Laurean opiskelijat ja henkilökunta sekä muut korkeakoulut Students and staff from Laurea and Other universities and UAS Vieraat / Guests Ongelmia? Ota yhteys Problems? Please contact TIEDOTTEET

Tuudo ei korvaa kaikkia Laurean selainpohjaisia palveluita, eikä sen käyttäminen ole opiskelijalle pakollista. Tuudo toimii Android- ja iOS-laitteilla. Voit ladata Tuudon Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta. Tuudoon kirjaudutaan Laurean käyttäjätunnuksilla. Canvas Canvas on digitaalinen oppimisalusta, jota käytetään kaikissa Laurean koulutuksissa. Uusilla opiskelijoilla on Canvasissa valmiina verkko-orientaatio, jota he pääsevät suorittamaan heti Laurean käyttäjätunnukset luotuaan. Canvas (kirjautuminen Laurean käyttäjätunnuksilla). ​Canvasia on miellyttävä ja nopea käyttää myös kännykällä. Lataa puhelimeen/mobiililaitteeseen Canvasin oma applikaatio (etsi Laurea UAS ja kirjaudu Laurean käyttäjätunnuksilla). Opiskelijoiden sähköposti Opiskelijoiden sähköposti (kirjautuminen käyttäjätunnuksilla). Sähköpostiin, kalenteriin ja muihin Office 365 -verkkopalveluihin, kuten Onedriveen, Word ja Powerpoint onlineen pääset myös opiskelijaintra LINKin kautta.

Epäselvissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä omaan kampuskirjastoosi. Sähköpostit ovat muotoa libhyvinkaa[at], liblohja[at] jne.

Sähköposti ovi.com

@-merkistä huolimatta kyseessä ei ole sähköpostiosoite. Kirjaudu aina ulos sovelluksesta ja sulje selain kun et ole omalla henkilökohtaisella laitteellasi. Haka -kirjautuminen Haka on Suomen korkeakoulujen yhteinen käyttäjätunnistusjärjestelmä. Haka mahdollistaa Laurean tunnuksilla kirjautumisen muiden korkeakoulujen sovelluksiin, joiden käyttöön Laurealle lupa on erikseen annettu. Haka-kirjautumista tarvitset esimerkiksi kirjautuessasi 1) HAKA – kirjautuminen alkaa valitsemalla HAKA-vaihtoehto 2) Valitse organisaatio, esim. Laurea-ammattikorkeakoulu 3) Kirjaudu Laurean tunnuksella ja salasanalla tarvittaessa. Ongelmatilanteessa ota yhteyttä Laurean Servicedeskiin. Aktivoi käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua Voit aktivoida tunnuksen 5 vuorokautta ennen opinto-oikeuden alkamista suomalaisilla pankkitunnuksilla. Aktivoi tunnuksesi ennen ensimmäistä koulupäivääsi. Lue ohjeet

Käyttäjätunnuksilla pääset Laurean tietojärjestelmiin ja voit tutustua mm. opiskelijaintra LINKiin. Aktivoi käyttäjätunnus pankkitunnuksilla Mikäli sinulla ei ole suomalaisia pankkitunnuksia, nouda tunnus ja kertakäyttöinen salasana opintotoimistosta, henkilöstöpalveluista tai ServiceDeskistä. Lue käyttösäännöt etukäteen. Aktivoi tunnuksesi hyvissä ajoin ennen kampukselle sapumista jotta ehdit tehdä verkko-orientaation. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä Laurean ServiceDeskiin tai opintotoimistoon. 1. Avaa 2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Onnistuneen aktivoinnin jälkeen sinut ohjataan omien tietojesi perussivulle. Ota talteen opiskelijanumerosi joka on myös käyttäjätunnuksesi. Testaa käyttäjätunnus ja salasana kirjautumalla MyLaurea -tunnushallintapalveluun. Palvelun käyttösäännöt täytyy hyväksyä, jotta tunnus voidaan aktivoida. Tunnuksen aktivointisivulla laita raksi valintaruutuun, jossa pyydetään hyväksymään Laurean tietoverkon ja -järjestelmien käyttösäännöt.

 • Käyttäjätunnukset ja salasanat - Laurea-ammattikorkeakoulu
 • Office 365 kirjautuminen
 • Avoimet työpaikat metsäkoneenkuljettaja
 • HÖYRYJUNALLA: TOIJALA-VALKEAKOSKI! | Valokuvaaja: Antti Kukila
 • Iso omena ravintolat
 • Wilmaan kirjautuminen
 • Cs go virallinen ikäraja
 • Raahe majoitus
 • Heimon gourmet 100g kirjolohenmäti pakaste, heimon gourmet - foodie.fi
 • Vippi – omat sivut, kirjaudu Vippi ja asiakaspalvelu vippi.fi — ComboMoney
 • Varkaus ilmoitustaulu facebook pour les

Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa toisten käyttöön. Henkilö on vastuussa omalla käyttäjätunnuksellaan tehdyistä väärinkäytöksistä. Opiskelijan tunnukset ovat voimassa hänen opiskeluoikeutensa ajan. Väärinkäytökset voivat aiheuttaa tunnusten sulkemisen. Käyttäjätunnukset lukkiutuvat samana päivänä, kun opiskelija valmistuu tai hänet kirjataan eronneeksi Laurea-ammattikorkeakoulusta. Tästä syystä valmistuvien opiskelijoiden on syytä ajoissa kerätä esim. henkilökohtaisilta verkko-asemiltaan ja sähköpostistaan kaikki tarpeelliseksi katsomansa tieto. Vaihda tai uusi salasanasi Löydät käyttösäännöt täältä » Palveluihin kirjautuminen Kirjautuminen Laurean palveluihin kotikoneelta Osa palveluista on saatavilla myös ulkoverkosta. Voit tällöin käyttää palvelua esim. kotikoneellasi tai mobiililaitteella, mikäli sovellus tukee mobiililaitteita. Kirjaudu Laurean ulkopuolelta tarvittaessa Laurean käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Opiskelijoiden käyttäjätunnus ilmoitetaan muodossa Huom.

October 13, 2020, 12:02 pm