Webasto huolto turku raisio in mexico

Vesa Matti Loiri Joulukonsertti

  1. Vesa matti loiri joulukonsertti d

Julkaistu: 21. 8. 2015 10:37 Vesa-Matti Loiri saapui Elämältä kaiken sain -elokuvan ensi-iltaan poikiensa Sampon, Ukon ja Joonaksen kanssa. Taiteilija Vesa-Matti Loiri kulki elokuvateatteri Andorraan torstai-iltana ylpein askelin. Hän saapui katsomaan tähdittämäänsä Elämältä kaiken sain -elokuvaa poikiensa Sampon, Ukon ja Joonaksen kanssa. – Hienoja poikia, Vesku kehui jälkikasvuaan. Vesa-Matti Loiri poseerasi ylpeänä, vas. Sampo, Joonas ja Ukko -poikiensa kanssa. – Olen ehtinyt onnekseni lomailla Lapissa pari viikkoa. Ohjaaja Mika Kaurismäki järjesti ystävilleen elokuvansa ennakkonäytöksen ennen ensi-iltaa. Loiri oli tietysti haluttu seurustelukumppani. – Olen iloinen, että voin näin hyvin, 76 kiloa painostaan tiputtanut ja diabeteksen selättänyt Loiri sanoi. Ohjaaja Mika Kaurismäki lähtee Tyttökuningas-elokuvansa kanssa mm. Montrealin filmifestivaaleille. Kuvassa Mikan tytär Maria Kaurismäki ja hänen tyttärensä Vilja. Kuva: Sari Gustafsson Taitelija esiintyy seuraavaksi juhlakonsertissaan Hartwall Arenassa lokakuun alussa ja sen jälkeen hän lähtee kiertueelle.

Vesa matti loiri joulukonsertti d

  1. Vesa matti loiri joulukonsertti pattern
  2. Vesa matti loiri joulukonsertti dresses
  3. Vesa matti loiri joulukonsertti meaning

Konsertit ovat monille tapa valmistautua joulun viettoon. Pitkän uran tehnyt Vesa-Matti Loiri on yksi suosituimmista joulukonsertteja tekevistä artisteista. Toni Pitkänen / Yle Joulukonserttisalien vetovoimaisin esiintyjäjoukko on vuodesta toiseen sama. Esimerkiksi lauluyhtye Rajaton ja vuosikymmenten uran tehnyt Vesa-Matti Loiri vetävät salit täyteen joka joulu. Viime vuosina suureen suosioon on noussut myös Raskasta joulua -kokoonpano, joka onnistuu houkuttamaan kansaa vuosittain yhä enemmän. Kuopion musiikkikeskuksen johtajan Katariina Kummalan mukaan uudemmilla tulokkailla ei välttämättä ole aivan helppoa nousta suosituksi joulukonserttiartistiksi. – Riippuu tulokkaasta ja siitä, minkälaisella kulmalla hän on liikenteessä. Jotkut onnistuvat tässä tosi helposti ja osa haluaakin pitää konserttinsa pienempänä ja intiimimpänä, Kummala pohtii. Hän myös arvelee, että tuttu ja turvallinen jaksaa houkuttaa suurta yleisöä vuodesta toiseen. – Varmaan siihen liittyy joulunperinteitäkin. Laulaja Tarja Turunen haluaa koskettaa yleisöä joululaulutulkinnoillaan.

Olet täällä: Etusivu › Vesa-Matti Loirin joulukonsertti Turussa "Sydämeeni joulun teen" - Vesa-Matti Loiri & Peter Lerchen orkesteri Puistokatu 16, 20100, Turku Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtumat Järjestäjä: SPR Varsinais-Suomen piiri Varsinais-Suomen piiri järjestää "Sydämeeni joulun teen" -joulukonsertin perjantaina 14. 12. 2012 klo 19. 00 Mikaelin kirkossa Turussa. Esiintyjänä on Vesa-Matti Loiri & Peter Lerchen orkesteri. Lipunmyynti SPR Varsinais-Suomen Palvelupisteessä (os. Kristiinankatu 10, Turku) sekä Sokos Wiklundilla. Lipun hinta 30 € (ovelta 35 €).

Loma alkaa ensi vuoden alussa. Äskettäin Loiri nauhoitti laulaja Robinin kanssa dueton Robinin uudelle levylle. – Lauloimme Lapin kesän ja Robin on huikea jätkä. Hänellä ei ole paska noussut päähän, Loiri kehui. Elokuva nimi on Elämältä kaiken sain. Mitä sinä olet saanut elämältä? – Minulla on hyvä olla ja olen onnellinen, että pääsen taas liikkumaan. Minulla on myös henkisesti hyvä olla, Vesku summasi.

October 12, 2020, 9:08 pm