Webasto huolto turku raisio in mexico

Labradorinnoutaja Pentu Myydään

Labradorinnoutaja on vankkatekoinen ja tiivisrunkoinen koira. Sen ulkomuoto on lähes neliskulmainen, ja vartalo ja jalat ovat vahvaa tekoa. Uroksen enimmäiskorkeus on 60 cm, joten rotu on keskikokoinen, mutta vankkatekoisuus saa sen vaikuttamaan isommalta. Paino vaihtelee kookkaan uroksen 38 kg:sta pienemmän nartun 25 kg:aan. Työkäyttöön jalostetut koirat ovat usein korkeampia ja hieman hoikkarakenteisempia. Labradorinnoutaja on helppo tunnistaa leveästä päästä, luppakorvista ja suurista, ilmeikkäistä silmistä. Labbiksen tavaramerkkejä ovat paksu mutta melko lyhyt ja vettä hylkivä kaksinkerroksinen turkki sekä tunnusomainen "saukonhäntä". Häntä on paksu ja lujatekoinen, ja se jatkaa selkälinjaa melkein suoraan. Jaloissa on "räpylät" eli uintia tehostavat pidemmät ihopoimut varpaiden välissä. Väri voi vaihdella mustasta suklaanruskeaan ja oranssinkeltaisesta lähes valkoiseen. Labradorinnoutaja kypsyy varsin nopeasti ja saavuttaa täyden korkeutensa 6–12 kuukauden iässä, joskin sen paino voi nousta 2 vuoden ikään asti.

Myydään

Creative Commons Sinulla on vapaus: kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta. *Kuva Copyright - Photo by Cpl. Reece Lodder DVIDSHUB Thomas Hawk Labradorinnoutaja on hyvin työhaluinen ja helposti koulutettava. Siksi sitä käytetäänkin paljon myös sokeitten opaskoirana, poliisin ja tullin huumekoirana, lahokoirana, terapiakoirana, sienikoirana, armeijan miinakoirana ja muihin vastaaviin erityistehtäviin. Kaikissa sellaisissa tehtävissä, joissa tarvitaan äärimmäisen tarkkaa hajuaistia, labradorinnoutaja on mestari. Sillä on parempi hajuaisti kuin esimerkiksi saksanpaimenkoiralla: 230 miljoonaa hajusolua saksanpaimenkoiran 200 miljoonaa vastaan. Labradorinnoutajat Suomessa Ensimmäiset maahamme tuodut labradorinnoutajat olivat pelkästään metsästyskoiria, ja ne tuotiin jo ennen toista maailmansotaa. Suomessa varsinainen rodun kasvatus alkoi 1950-luvulla. Nykyisten labradorinnoutajiemme kantavanhemmat on hankittu sekä Englannista, että Ruotsista. Ystävykset näköalapaikalla. *Kuva Copyright Eselsmann Lähteet Suomen Kennelliitto: Vuoden suosituin koirarotu Maailman Koira Atlas Gummeruksen suuri koirakirja David Taylor: Koirien maailma - WSOY Dominique ja Serge Simon: Ystävämme koira - Kirjalito Koirat Koko perheen koirakirja - Valitut Palat Suuri koirakirja - Kauppiaitten Kustannus Oy

julkaisunapin alla: VALITSE JOMPI KUMPI: A) Täytä nämä jos ET ole kasvattaja: B) Täytä tämä jos OLET kasvattaja: Paikkakunta*: HUOM! Jos tämä ei täsmää ilmoituksen jättöpaikan kanssa niin ilmoitus poistetaan. Puhelin: Sähköposti*: Nimi/nimimerkki*: Kotisivu: Täytä yllä olevat tiedot mahdollisimman tarkkaan. Voit jättää tyhjäksi jos haluat, *merkityt on täytettävä jos et ole kasvattaja. Sähköpostiosoite on tärkeä, saat spostitse linkin, josta saat lisättyä ja poistettua ilmoituksesi. Kun olet täyttänyt ilmoituksen valmiiksi, paina alla olevaa "Lisää ilmoitus" nappia. Kasvattaja-tunnus (jätä tyhjäksi jos Sinulla ei ole tunnusta) Huom! Sinun ei tarvitse täyttää tietoja vasemmalla tai varmistaa ilmoitusta. Pelkkä kasvattajatunnus riittää. Miten saan kasvattajatunnuksen? Paina vain kerran! Kuvan siirtyminen yms kestää hetken! Tässä tarkistusmerkit tarkistuskenttään: NWZ HUOM! Nyt voit jättää varmennetun, etusivuilmoituksen. Etusivuilmoitus pysyy etusivulla maksetun ajan. Lue tarkemmin tästä linkistä.

Rotujärjestön pentuvälitys: PEVISA-ehdot: Pentujen vanhemmista tulee astutushetkellä olla lonkkakuvauslausunto, kyynärkuvauslausunto sekä voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto ei astutushetkellä saa olla 24 kk vanhempi.

Oletko kasvattaja tai kennelin pitäjä? Klikkaa tästä! LISÄÄ OMA LINKKI-ILMOITUS! SUPER-HYVÄ JA HELPPO! Linkki-ilmoitus on ilmoitus tämän sivun vasemmassa reunassa. Linkki-ilmoitus sopii kennelille, trimmaamolle, palveluntarjoajalle, tarvikemyyjälle yms. Katso lisätiedot Jos haluat oman LINKKI-ilmoituksen tälle sivulle niin täytä Lisää kuva jos haluat (valitse omalta tietokoneeltasi sopiva kuva, kuva pienennetään 100-pikseliä leveäksi): Sähköposti (tämä on tärkeä, saat spostitse maksutiedot ilmoitukselle): Kotisivu, sen sivun osoite, jolle haluat linkin menevän: Valitse kesto Paina vain kerran! Kuvan siirtyminen yms voi kestää hetken! Katso myös muita eläinilmoituksia elä

Labradorinnoutaja tulee hyvin toimeen lasten kanssa. Se kaipaa ihmisen seuraa ja huomiota ja haluaa osallistua perheen arkeen. Älykkään luonteensa vuoksi rotu sopii yhtälailla viranomaisten työkoiraksi, opaskoiraksi kuin aktiiviseksi perhekoiraksikin. Labradorit eivät loukkaannu mistään ja haluavat miellyttää isäntäväkeään, mutta vieraita ne vahtivat. Tasapainoisella, herkällä ja älykkäällä labradorinnoutajalla on synnynnäinen, voimakas vaisto riistan jäljittämiseen ja noutamiseen. Ulkonäkö, yleisvaikutelma. - Labradorinnoutaja on keskikokoinen, vankkarakenteinen, voimakas ja tiivisrunkoinen koira, ja se on hyvä uimari. Koko. - Uroksen ihannekorkeus on 56 - 57 senttimetriä ja nartun 54 - 56 senttimetriä. Uroksen paino 27 - 34 kg, nartun paino 25 - 32 kg. Karva. - Lyhyttä, kovaa, suoraa, tiheää ja vedenpitävää. Karvaa lähtee pari kertaa vuodessa ja sen hoito on erittäin helppoa. Kaksi karvapeitettä, aluskarva hyvin tiheää. Väri. - Labradorinnoutaja on väriltään joko musta, keltainen tai harvinaisempana ruskea.

Keltaisen värityksen sävy vaihtelee ketunpunaisesta kermankeltaiseen, vaikkakin näyttelylinjassa keltaisia näkee lähes yksinomaan kermanvärisiä. Aivan kuten kultaisennoutajan tapauksessa, punaisia koiria löytyy lähinnä käyttölinjasta. Pieni valkoinen täplä rinnassa hyväksytään. Keltaisen koiran kirsun ja ihon toivotaan olevan mahdollisimman tummat. Maksanruskea tunnetaan englanninkielisissä maissa "suklaanruskeana" (Chocolate). Alunperin suosittiin mustaa väriä. Häntä. - Häntä on niin kutsuttu "saukonhäntä": keskipitkä, tyvestä paksu ja hännänpäätä kohti suippeneva. Se on kauttaaltaan lyhyen, tiheän ja tiiviin karvan peittämä. Hännän ei tule kiertyä selän ylle. Pää, kirsu, silmät, korvat. - Kallo on leveä, otsapenger selvä, kirsu iso ja leuat keskipitkät ja voimakkaat. Keskikokoiset silmät ovat väriltään pähkinänruskeat. Korvat ovat melko pienet ja riippuvat päänmyötäisinä. Lihominen. - Sekä urokset että nartut ovat surullisenkuuluisia taipumuksestaan lihomiseen. Labradorinnoutajan ruokahalu on pohjaton.

Labradorinnoutajan mahtava kaksinkertainen karvapeite pitää koiran lämpimänä sen noutaessa riistaa jäisestä vedestä, ja sen vuoksi koiralta myös lähtee paljon karvaa. Normaalisti pikainen viikkoharjaus riittää turkinhoidoksi, mutta karvanlähtöaikaan turkkia on harjattava päivittäin. Koiran tarvitsema liikunnan määrä riippuu jalostussuunnasta: työkoira voi juosta koko päivän, kun taas näyttelykoiralle riittää kohtuullinen liikunta. Historia: 1800-luvun alussa Pohjois-Amerikasta, etenkin Kanadasta, lähetettiin laivalla monikäyttöisiä metsästyskoiria Englantiin. Monet näistä vesikoirista olivat newfoundland-tyyppisiä, mutta pienemmistä käytettiin nimitystä "St John's". Englannissa rotua jalostettiin (luultavasti risteyttämällä sitä sileäturkkiseen noutajaan), ja näin sai alkunsa rotu nykymuodossaan. Kuten nimi kertoo, labradorinnoutajan jalostuksessa keskityttiin kehittämään koira, joka noutaa riistaa taitavasti etenkin vedestä. Labradorinnoutaja onkin työskennellyt sorsastajien apuna joka säällä ja kaikissa olosuhteissa.

  1. - Labradorinnoutajakerho ry
  2. Myydään auto
  3. Puikot kilisee, koiran villapaita | New Limit's kääpiöpinserit
  4. Kokaiini näkyy dopingtestissä vain lyhyen ajan – pitkäaikainen käyttö pidempään - Huuhkajat - Ilta-Sanomat

Monet labradorinnoutajat elävät 12–14-vuotiaiksi. Persoonallisuus: Yleensä labradorinnoutajat ovat erinomaisia perhekoiria, kunhan omistaja muistaa niiden koulutus- ja liikuntatarpeet. Näitä koiria jalostetaan myös kovaan työhön, ja ne rakastavat tehtäviä, etenkin noutamista. Labradorinnoutajat tulevat yleensä hyvin toimeen toisten koirien, muiden lemmikkien ja lasten kanssa, kunhan koulutuksella on hieman hillitty niiden luontaista innokkuutta. Vahvoina koirina labradorinnoutajat tarvitsevat tottelevaisuuskoulutusta pennusta pitäen, tai niiden voidaan nähdä vetävän omistajaansa hihnassa mielensä mukaan. Energisen luonteensa vuoksi labradorinnoutaja voi yksin ja liian vähälle liikunnalle jäätyään haukkua suotta ja tuhota irtaimistoa pureskelemalla ja kaivamalla. Käyttölinjan koirat ovat erityisen energisiä, kun taas osa näyttölinjan koirista muuttuu jo varhain täysiksi sohvaperunoiksi. Pureskelu voi muodostua ongelmaksi, sillä koiralla voi vahvan noutoviettinsä seurauksena olla oraalinen fiksaatio.

  1. Fifa 17 julkaisu
  2. Kirjan ja ruusun päivä 2019
  3. Eija riitta korhola tytär
October 13, 2020, 12:42 pm