Webasto huolto turku raisio in mexico

Avoin Yliopisto Opintotarjonta

  1. Aalto yliopisto ranking

Päätoimiset opiskelijat valitsevat avoimen yliopiston opintonsa opintolinjan alkaessa. Opintojen laajuus Avoimen yliopiston opintojen laajuudet ilmoitetaan opintopisteinä. Yksi opintopiste vastaa noin 27 tunnin opiskelutyötä. Tarvittava työmäärä voi kuitenkin käytännössä vaihdella huomattavasti mm. opiskelijan opiskelutaitojen ja -mahdollisuuksien mukaan. Opetus, majoitus ja ruokailut Avoimen yliopiston opintojen lähiopetus sekä tentit järjestetään Etelä-Pohjanmaan Opistolla Ilmajoella. Opetusta on sekä arkipäivisin että viikonloppuisin. Tarkemmista aikatauluista voit lukea kurssiesittelyjen kohdalta. Opistollamme on mahdollista majoittua viikonloppuna järjestettävien lähiopetusjaksojen aikana. Voit myös ruokailla ravintola Katajanmarjassa kurssien yhteydessä. Majoituksesta ja ruokailuista perimme erillisen maksun, majoitusmaksu on 23 €/yö (2 HH) ja lounaan hinta 7 €. Opiskelukustannukset Avoimen yliopiston opintojen hinnat on kerrottu oppiainekohtaisten esittelyjen yhteydessä. Kurssimaksu laskutetaan 1-3 erässä opintojen aikana.

Aalto yliopisto ranking

opintokokonaisuuden perusopintojen loppuun saakka tehty suoritus vähintään hyvin tiedoin. Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittaudutaan oppiainekohtaisissa esittelyissä olevista ilmoittautumislinkeistä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen saat kutsukirjeen opiskelun aloituskokoontumiseen sähköpostitse. Vasta kutsukirjeen saatuasi voit ilmoittautua yliopiston opintotietokantoihin sähköpostikutsussa olevan erillisen ohjeen mukaisesti. Oppiainekohtaisista opintovaatimuslinkeistä saattaa tulla erillisiä "Ilmoittaudu" -kehoitteita, mutta sinun tulee ensin ilmoittautua Etelä-Pohjanmaan Opistolle ja vasta kutsun saatuasi yliopistolle kutsun ohjeiden mukaisesti. Myös opintojaan jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat ensin opistolle opintoainekohtaisten esittelyiden ilmoittautumislinkistä. Yliopistolle ilmoittautuminen ei ole mahdollista ennen kuin opisto antaa siihen erillisen kehoitteen sähköpostise. Mikäli sinut on hyväksytty opiskelemaan lukuvuodeksi 2020-2021 jollekin opistomme opintolinjalle, ei ilmoittautumista opintoihin tarvitse tehdä erikseen avoimen sivujen kautta.

Ensimmäinen maksu laskutetaan opintojen alkamisen jälkeen. Mikäli opiskelet oppilaitoksessamme päätoimisena opiskelijana jollain opintolinjallamme, kuuluvat avoimen yliopiston opinnot linjan opintomaksuusi ja erillisiä maksuja ei laskuteta. Avoimessa yliopistossa yksittäisten opintojaksojen opiskelu katsotaan pääsääntöisesti sivutoimiseksi opiskeluksi, joten siihen ei myönnetä opintotukea. Päätoiminen avoimen yliopiston opintojen opiskelu on mahdollista opistomme opintolinjoilla. Kirjastopalvelut Avoimen yliopiston opintoihin kuuluu runsaasti kirjallisuutta. Kirjallisuuden hankinnassa sinua auttaa oman kotikuntasi kirjaston lisäksi opiston kirjasto, jonka asiakkaaksi olet oikeutettu avoimen yliopiston opiskelijanamme. Opiston kirjasto on auki lukuvuoden aikana kahtena päivänä viikossa. Kirjastoa voi käyttää opiskeluun myös muina aikoina ohjeiden mukaan. Kirjastonhoitajanamme toimii Päivi Sirkka Avoimen yliopiston opetus on kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta tarjottavaa yliopistotason opetusta.

Opiskelu tapahtuu yliopiston opintovaatimuksien mukaisesti ja suoritetut opinnot ovat yliopiston virallisesti hyväksymiä yliopistotutkinnon osia. Lähiopetus ja tentit järjestetään täällä Etelä-Pohjanmaan Opistossa Ilmajoella. Opintoja voi suorittaa joko sivutoimisesti tai päätoimisena opiskelijanamme jollakin opistomme opintolinjalla. Haluatko kehittyä ammatissasi? Avoin tarjoaa opintoja ammatilliseen kehittymiseen ja pätevöitymiseen Avoimen yliopiston opinnot mahdollistavat omaehtoisen koulutustason nostamisen, oman osaamisen lisäämisen joustavalla aikataululla, aseman vahvistamisen työmarkkinoilla sekä työuran uudelleensuunnittelun ja mahdollisen uranvaihtamisen. Voit myös pätevöityä eri alojen opetustehtäviin. Opiskelu tapahtuu kätevästi joko oman työsi ohessa tai ottamalla opintovapaata ja käyttämällä aika tehokkaaseen avoimen yliopiston opintojen opiskeluun jollain opistomme opintolinjalla. Haaveiletko yliopistotutkinnosta? Avoimessa voit opiskella tutkintotavoitteisesti kohti yliopistotutkintoa Avoimessa yliopistossa voit opiskella yliopistotutkintoon sisätyviä opintoja ja näiden opintojen perusteella voi myöhemmin hakea yliopistoon tutkinnon suorittajaksi.

Vaasan yliopiston avoin yliopisto Published on Jun 27, 2014 Vaasan yliopiston avoimen yliopiston opinto-opas 2013-2014 Published on Jun 27, 2014 Vaasan yliopiston avoimen yliopiston opinto-opas 2013-2014 avoinyo_vaasa Advertisement

Ota yhteyttä opintosihteeriimme Virpi Pihlajamäkeen, puh. 044 4325 641 tai Oletko hakemassa yliopistoon? Valmentaudu valintakokeisiin ja suorita tulevan yliopistotutkintosi osia jo ennakkoon Avoimessa yliopistossa voi tutustua yliopisto-opiskeluun ja eri oppiaineisiin. Opinnoista saa myös sisällöllistä hyötyä ja itsevarmuutta valintakokeisiin. Lisäksi avoimen yliopiston opinnoista voi saada lisäpisteitä joidenkin pääaineiden opiskelijavalinnassa. Kaikki suoritetut opinnot voi liittää osaksi yliopistotutkintoa ja nopeuttaa näin tutkinnon valmistumista. Ja aina voit myös opiskella harrastukseksesi tai omaksi iloksesi!

Erilaisilla lyhytkursseilla on mahdollisuus täydentää ja päivittää osaamistaan. Tarjolla on mm. tietotekniikan perusteita kurssi- ja kerhomuotoisina ja yksilöohjauksen, lyhytkursseja sovellusten käyttöön, tablet-tietokoneiden ja älypuhelimien käyttöä, sosiaalisen median sekä valokuvauksen ja kuvankäsittelyn perusteita. Tietotekniikan hyödyntäminen työelämässä Kurssitarjontamme koostuu kysynnän mukaisesti peruskäytön ja sovellusten koulutuksiin. Järjestämme myös maksullista opetustoimintaa kohderyhmälle sopivaksi räätälöityinä kursseina. Olethan huomannut, että voit hyödyntää yksilöohjausta oman työpaikkasi pienryhmille. Ota yhteyttä tieto- ja viestintätekniikan suunnittelijaopettajaan niin etsimme ja muokkaamme tarpeisiisi sopivan koulutuksen. Mediataidot Valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn liittyviä kursseja on runsaasti tarjolla. Kursseja löytyy lähtien alkeista vaativampaankin kuvaukseen. Kursseilla on mahdollisuus oppia myös valokuvien järjestämistä, valokuva-albumien tekemistä, kuvien skannausta, videokuvausta ja oman videoelokuvan tekemistä.

  • Avoin yliopisto opintotarjonta table
  • Opinto-opas 2014-2015 Avoin yliopisto by Vaasan yliopiston avoin yliopisto - Issuu
  • Gigantti black friday tarjoukset 7
  • Avoin yliopisto opintotarjonta portal
October 12, 2020, 6:42 pm