Webasto huolto turku raisio in mexico

Ylläsjärvi Myytävät Mökit

Menninkäinen Menninkäisestä pääset lähes suoraan laduille ja Skibussilla rinteisiin. Mökin ympäristö mäkineen sopii hyvin lasten lumitouhuihin. Takkatulen loisteessa voit nauttia lomasi kiireettömyydestä. Ylläsjärven kylän palvelut ovat aivan vieressä, eikä rinteisiinkään ole matkaa kuin 2, 5 km. Pohjanpirtti Tilavassa ja viihtyisässä syksyllä 2014 uusitussa Pohjanpirtissä on tilaa jopa 8 hengelle. Rauhallisella paikalla Ylläsjärven kylä palveluiden läheidyydessä vietät rentouttavan loman omassa rauhassa. Villa Ylläsjärvi Ylläsjärven vanhin talo on kunnostettu viihtyisäksi ja kodikkaaksi lomapaikaksi. Nykyajan mukavuuksin varustettu perinnetalo sijaitsee Ylläsjärven kylän keskustassa järven rannalla. Ylläsjärven kylän palvelut ovat aivan vieressä. Luntanki Muoniojoella Vietä ikimuistoinen lohireissusi Muoniojoki varressa Luntangin eräkämpässä. Eräkämpän läheltä löytyvät hyvät lohipaikat ja marjapaikat sekä omaa rauhaa. Metsäautotie vie perille saakka. Viihtyisä rinnemökki Menninkäinen sijaitsee rauhallisella alueella, Ylläsjärven kylän palveluiden lähellä.

Hirsimökit ja hirsihuvilat laadukkaaseen vapaa-aikaan - Honkarakenne

Tilavassa ja viihtyisässä syksyllä 2014 uusitussa Pohjanpirtissä on tilaa kahdellekin perheelle. Mökin ikkunasta aukeaa näkymä Ylläs tunturille. Mökki on kahdessa tasossa ja sen pinta-ala on 90 m2. Alakerrassa takkahuone, kuivaushuone, wc/suihku ja saunatilat. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, tupakeittiö ja nukkumaparvi. Vuodepaikkoja on yhteensä 8:lle hengelle. Suuremmassa makuuhuoneessa parivuode, sänky yhdelle ja lasten pinnasänky, pienemmässä makuuhuoneessa parivuode, nukkumaparvella parivuode ja sänky yhdelle. Lapsiportti tarvittaessa. Menninkäinen ja Pohjanpirtti sijaitsevat Ylläsjärvellä, Ylläkselle johtavan tien läheisyydessä (100 m). Hiihtoladut löytyvät 300 m päästä tie toiselta puolen. Vaihtopäivä on sesonkiaikoina yleensä lauantai ja lyhin varausaika on viikko. 6+2 hengelle koko 90 m2 sähkösauna vaatteiden kuivaushuone Nykyajan mukavuuksin varustettu perinnetalo sijaitsee Ylläsjärven kylässä, jossa kylän palvelut mm. kauppa ja ravintolat ovat aivan vieressä. Niemellä järven rannalla sijaitseva Villa Ylläsjärvi on kunnostettu viihtyisäksi ja kodikkaaksi lomapaikaksi, jossa ensimmäiset turistit ovat yöpyneet jo 1930-luvulla.

  1. Keppareita myynnissä 2017
  2. Ylläsjärvi – Wikipedia
  3. Hirsimökit ja hirsihuvilat laadukkaaseen vapaa-aikaan - Honkarakenne
  4. Ikea asiakaspalvelu
  5. Mökit ruka
  6. Alvar Aallon Katu 5, 60100 Seinäjoki kartta | Fonectan karttapalvelu
  7. Vuokatti mökit
  8. Samsung kauppa

Myytävät mökit ylläsjärvi fi

Jos haluat nopean ja helpon kustannustehokkaan ratkaisun, valitse valmis mökkipaketti – tarvittaessa muokkaamme siitä juuri sinulle sopivan. Hirsihuvilat voivat olla rakenteeltaan yksikerroksisia, parvella varustettuja puolitoistakerroksisia tai esimerkiksi rinneratkaisussa kaksikerroksisia hirsirakennuksia. Toiminnot voidaan sijoittaa myös useampaan erilliseen rakennukseen. Hirsihuvilan yhteyteen voi harkita esimerkiksi hirsisaunan tai vierasaitan rakentamista. Talomallin lisäksi tärkeitä ovat hirsivaihtoehtoihin, nurkkaratkaisuihin sekä muihin hirsihuvilan tuotevaihtoehtoihin liittyvät päätökset. Aloita suunnittelu valitsemalla mieluisa hirsihuvila ja ota yhteyttä lähimpään Honka-myyjääsi. Kokeneet suunnittelijamme auttavat muokkaamaan huvilamallista ja mahdollisista muista rakennuksista tontillesi toimivan kokonaisuuden toiveidesi mukaan. Näin lopputuloksena on aina yksilöllinen vapaa-ajan koti, vaikka sen pohjana olisikin valmiiksi suunniteltu mökkimalli. Haaveissa yksilöllinen hirsihuvila?

Rauhalliselta omalta piha-alueelta löytyy lapsille pulkkamäkiä ja turvallista aluetta lumitouhuihin. Mökki on kolmessa tasossa ja sen pinta-ala on 70 m2. Alakerrassa wc/suihku ja saunatilat, keskikerroksessa olohuone, 1 makuuhuone ja terassi. Yläkerrassa keittiö, nukkumaparvi ja terassi. Vuodepaikkoja on maksimissaan 6:lle hengelle. Makuuhuoneessa ja parvella parivuode ja keittiön nurkkauksessa levitettävät vuodesohva kahdelle. Menninkäinen ja Pohjanpirtti sijaitsevat Ylläsjärvellä, Ylläkselle johtavan tien läheisyydessä (100 m). Ylläsjärven kylälle matkaa 0, 5 km ja Ylläksen hisseille 2, 5 km. Hiihtoladut löytyvät 300 m päästä tien toiselta puolen. Jotta viihtyisit mökeissämme, huollamme ja siivoamme ne itse ja teemme muutenkin parhaamme lomasi onnistumisen eteen. Vaihtopäivä on sesonkiaikoina yleensä lauantai ja lyhin varausaika on viikko. Varustelu 4+2 hengelle koko 70 m2 Varustukseen kuuluu sähkölämmitys kylmä/kuuma vesi wc/suihku keittiö normaalilla perusvarustuksella puulämmitteinen sauna takka+takkapuut taulutv cd-radiosoitin jääkaappi-pakastin astianpesukone sähköliesi uunilla mikroaaltouuni kahvinkeitin vedenkeitin leivänpaahdin astiat pyykinpesukone vaatteiden kuivatuskaappi pihalla on oma parkkipaikka sähköpistokkeella Mökissä ei saa tupakoida.

Ylläs ja Levi mökit - vuokraa viihtyisä mökki | AuroraCottage

Patikointipoluille ja hiihtoladuille... Alk. 490, 00 €/viikko Tunturin Topaasi Henkilömäärä: 6 Tunnelmallinen ja aito lapinhenkinen keloparitalon puolikas kahdella makuuhuoneella. Mökki sijaitsee hyvällä sijainnilla Ylläsjärven kylässä Tunturipalossa etenkin hiihtämistä ja luonnossa... Alk. 550, 00 €/viikko Safiiri Makuuhuoneita: 1 2016 valmistunut sympaattinen kelomökki 500 metrin päässä Äkäslompolon keskuksena pidetystä Jounin kyläkaupasta, joten tästä ei sijainti parane! Safiiri on tunnelmallinen, tyylikäs ja kaunis... Tupasvilla 1 Viihtyisä, siisti ja valoisa vuonna 2006 valmistunut paritalon puolikas kahdella makuuhuoneella ja kaikki yhdessä tasossa! Rauhallinen ympäristö päättyvän tien päässä. Mökki sijaitsee Äkäslompolon... Alk. 1 090, 00 €/viikko KeloSydän Henkilömäärä: 10 Makuuhuoneita: 4 Tyyliä ja rakkautta huokuva KeloSydän on loisto valinta laatua arvostavalle. Tämän kelomökin ehdottomasti paras puoli on upea tunturimaisema yhdistettynä Nilivaaran parhaaseen paikkaan Kesänkijoen... Mesimarja Makuuhuoneita: 2 (makuualkovi) Lapin henkeä ja huoletonta lomailua siistissä keloparitalon puolikkaassa.

© 2020 Airbnb, Inc. All rights reserved Yksityisyys Käyttöehdot Sivukartta Yritystiedot

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa selaimen asetuksista.

October 13, 2020, 9:32 am