Webasto huolto turku raisio in mexico

Vaasan Sähkö Areena

  1. Vaasan sähkö areena dr
  2. Vaasan sähkö areena varauskalenteri

Vaasanseutu: 99, 5 MHz Suupohja: 97, 7 MHz Kokkola: 100, 3 MHz

Vaasan sähkö areena dr

Kaikki hallin tuki käytetään hallin olosuhteiden kehittämiseen sekä jäsenille aiheutuvien ylläpitokulujen pienentämiseen. Mikäli kiinnostuit, ota yhteys Eero Santala, Yhteystiedot Hätätilanteissa ota yhteyttä hätänumeroon 112. Varaukset ja laskutus. Havaitessasi jotakin halliin tai sen käyttöön liittyvää poikkeavaa tai muutoin ilmoitettavaa asiaa lähetä sähköpostia osoitteeseen, ei kiireellisissä asiossa. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä Arhippa Kovanen 040-8335455 Jarkko Sankkinen 0400-688457 Mikko Happonen 045-6704499

Jalkapallo on yhä enemmän ympärisvuotinen harrastus. Klaukkalan urheilupuistossa on lämmitettävän ulkotekonurmen lisäksi myös ympäri vuoden lämmin jalkapallohalli. Halli on rakennettu ensisijaisesti nurmijärveläisten juniorijalkapalloilijoiden NJS:n ja RaKe:n pelaajien käyttöön, mutta myös muut seurat ja joukkueet ovat tervetulleita käyttämään hallia. Halli soveltuu myös moneen muuhun toimintaan. Tekniset tiedot Mitat: Kenttä 80 x 50 m, halli 95 x 55 m. Lämpötila: min +7 o C Hallityyppi: Ylipainehalli Pohja: Tekonurmi kumirouheella Hallin toimittaja: Duol Hallin käyttöönottovuosi: 2013 Ovia vastapäätä oleva lämmittelyalue 500 m2 on käytettävissä 30 minuuttia ennen ja jälkeen varsinaisen vuoron. Osoite: Kisatie 9, Klaukkala Vuorohinnat ja varaukset Halli on varattavissa puolikkaana ja kokonaan. Hinnat 1. 1. 2020 alkaen Talvikausi 1. 10. – 30. 4. Arkisin 17-21 ja viikonloppuisin 8-21: 85 €/h (puolikas kenttä) 145 €/h (koko kenttä) Muut ajat: 65 €/h (puolikas kenttä) 85 €/h (koko kenttä) Kunnan ulkopuolisille käyttäjille sekä yksittäisille vuoroille tulee 10€ laskutuslisä yllä oleviin hintoihin.

Hallin vierusta ei ole vessa-aluetta. Uuden tekonurmen myötä alla myös muutama uusi järjestyssääntö: Nauttikaa hienosta Nurmijärven Sähkö Areenasta, ja pitäkää siitä samalla hyvää huolta, koska se on jokaisen NJS:n jäsenen omistama yhteinen tila! Hallin sisälle ja huoltotunneliin ei saa viedä enää mitään tavaraa edes väliaikaisesti – esim. tuoleja – ilman halliyhtiön hallituksen jäsenen lupaa (lupia voi kysellä Arhippa Kovaselta, Jarkko Sankkiselta, Mikko Happoselta tai Eero Santalalta). Asiaton oleskelu on kielletty! Hallissa olevat valmentajat ja jojot ovat velvoitettuja poistamaan sieltä kaikki sinne kuulumattomat henkilöt. NJS:n, Nurmijärven yleisurheilijoiden ja Raken nuoret voivat seuransa varusteissa olla treenaamassa siellä myös omatoimisesti jos on vapaata tilaa, mutta muulla nuorisolla ei ole enää mitään asiaa hallin sisälle tai välittömään läheisyyteen aikaansa viettämään. Jos joku kysyy perusteluja, niin kyseessä on yksityistila. Tupakointi, roskat, purukumit, siivous, eläimet Tupakointi ja nuuskan käyttö hallissa on kielletty!

Tapahtumat Luistelua Vaasan Sähkö Areenassa Artikkelin kategoriat: Urheilu ja terveys Kuuntele Luistelua Vaasan Sähkö Areenassa 27. 2. klo 10–12 Arena 1:ssä luistellaan ilman mailaa ja Arena 2:ssa mailan kanssa. HUOM.! Kypäräpakko! Paikka: Vaasan Sähkö Areena, Rinnakkaistie 1, Vaasa Maksu: Ilmainen Ilmoittautuminen: Ei ilmoittautumista Yhteyshenkilö: Liikuntaneuvoja Elisabeth Wiklund, puh. 050 517 6661

Vaasan sähkö areena varauskalenteri

Jakso 1: Välskärin kymmenes kertomus: Erämaiden kevät 15 min to 17. 5. 2018 Jakso 2: Erämaiden kevät. 1. luku: Uudenkaupungin rauha 13 min to 17. 2018 Jakso 3: Erämaiden kevät. 2. luku: Uudenkaupungin satamassa 10 min to 17. 2018 Jakso 4: Erämaiden kevät. 3. luku: Kolme pakolaista 11 min to 17. 2018 Jakso 5: Erämaiden kevät. 4. luku: Syysmyrskyt v. 1721 14 min to 17. 2018 Jakso 6: Erämaiden kevät. luku: Sotaretki Raumalla 13 min to 17. 2018 Jakso 7: Erämaiden kevät. 6. luku: Joulukuun päivä Vaasassa 11 min to 17. 2018 Jakso 8: Erämaiden kevät. 7. luku: Larssonin perhe 13 min to 17. 2018 Jakso 9: Erämaiden kevät. 8. luku: Pakolaiset erämaassa 11 min to 17. 2018 Jakso 10: Erämaiden kevät. 9. luku: Talvi- ja kevätpäiviä 13 min to 17. 2018 Ladataan...

  • Asia arvo
  • Vaasan sähkö areena riverside
  • Vaasan sähkö arena le refuge hotel
  • Vaasan sähkö areena istumapaikat
  • Kenelle kellot soivat-Englanti, käännös, Suomi-Englanti Sanakirja

Kesäkausi 1. 5. 9. Pyydä erillinen tarjous. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä. Jos olet kiinnostunut vakiovuorosta tai isommasta määrästä vuoroja/tunteja, pyydä erillinen tarjous. Kalenteri TÄSTÄ voit seurat Hallin vapaita ja varattua vuoroja. Käyttö Kenttäalue on varattu käyttövuoron omaavalle. Yleisön ja vuoroaan odottavien pelaajien on oltava heille varatuilla alueilla. Pelkästään pelaajille on varattu kaukaisempi pääty ja vasen sivusta. Vuoronsa lopettavan joukkueen on poistuttava kenttäalueelta ripeästi ja vuoroaan aloittava ryhmä saa mennä kenttäalueelle vasta oman vuoronsa alettua! Lämmittelevällä joukkueella ei ole lupaa mennä toisen joukkueen vuorolle ilman vuoron haltijan lupaa. Toisen joukkueen harjoituksia ei saa häiritä omalla toiminnalla. Lämmittely Kaukaisemman päädyn lämmittelyalue verkon takana on varattu joukkueille 30 minuuttia ennen ja jälkeen varsinaisen kenttävuoron alku- ja loppuverryttelyyn. Pukuhuoneet, WC Pukuhuoneet, suihkut ja WC ovat viereisessä monitoimitalo Monikossa.

Katso kaikki: Vaasan lemmikkiystävälliset hotellit. Mitkä kohteen Vaasa sopivat perheille? Original Sokos Hotel Vaakuna, Scandic Vaasa ja Original Sokos Hotel Royal Vaasa ovat kaikki saaneet erinomaisia arvosteluja kohteessa Vaasa matkailleilta perheiltä. Katso kaikki: Vaasan perhehotellit.

Mitkä ovat parhaat hotellit nähtävyyden Wasaline lähistöllä? Suosittuja hotelleja nähtävyyden Wasaline lähellä ovat muun muassa Scandic Waskia, Original Sokos Hotel Vaakuna ja Original Sokos Hotel Royal Vaasa. Katso kaikki: Hotellit lähellä paikkaa Wasaline. Mitkä hotellit ovat lähimpänä lentoasemaa Vaasa Airport? Suosittuja hotelleja lentoaseman Vaasa Airport lähellä ovat muun muassa Hotel Vallonia, Hotel Astor ja Original Sokos Hotel Royal Vaasa. Katso kaikki: Hotellit lähellä paikkaa (VAA) Vaasan lentoasema. Mitkä ovat parhaat hotellit nähtävyyden Merenkurkun Saaristo lähistöllä? Scandic Waskia, Scandic Vaasa ja Original Sokos Hotel Vaakuna ovat joitakin suosituimmista hotelleista kohteen Merenkurkun Saaristo lähistöllä. Katso kaikki: Hotellit lähellä paikkaa Merenkurkun Saaristo. Mitkä ovat kohteen Vaasa parhaat lemmikkieläimet sallivat hotellit? Original Sokos Hotel Vaakuna, Hotel Astor ja Scandic Vaasa ovat joitakin suosituimmista lemmikkieläimet sallivista hotelleista kohteessa Vaasa.

October 12, 2020, 10:44 am