Webasto huolto turku raisio in mexico

Prisma Kaleva Aukioloajat

Kauppakeskukset ovat pääsääntöisesti avoinna läpi pääsiäisen. Ideapark on avoinna joka päivä kello 12-18 lukuunottamatta lauantaita, jolloin kauppakeskus avautuu jo kello 10. Kauppakeskus Valkea on perjantaina suljettu, mutta Sokos Herkun kioski on auki 10-18. Lankalauantaina kauppakeskus on avoinna 9-19 ja Sokos Herkku 9-21. Sunnuntaina ja maanantaina kauppakeskus ja Sokos Herkku ovat avoinna 11-18. Myös Zeppelin on pitkänäperjantaina kiinni. Lauantaina kauppakeskus on auki normaalisti ja sunnuntaina sekä maanantaina ostoksille pääsee kello 12-18 välisenä aikana. Postin omat myymälät ovat kiirastorstaina auki normaalien aukiolojen mukaan, jonka jälkeen ne avautuvat seuraavan kerran normaalisti tiistaina. Osuuspankin konttorit ovat pääsiäisen ajan suljettuna. Kiirastorstaina pankin konttorit palvelevat kello 10-13. Myös Nordean konttorit sulkeutuvat torstaina kello 13 ja ne avataan jälleen tiistaina. Joukkoliikenteen aikatauluissa muutoksia Pääsiäisen pyhät muuttavat joukkoliikenteen aikatauluja.

Prisma kaleva aukioloajat de

  • Marika fingerroos alastonkuvat
  • Prisma kaleva aukioloajat y
  • Myydään projekti vene auto
  • Duo aukioloajat
  • Prisma kaleva aukioloajat hall
  • Kesätyö kuopio 2019 peeässä

Mämmiostoksille pääsee tänä pääsiäisenä vaikka päivittäin. Ruokakaupat ovat auki lähes normaalisti läpi pääsiäisen, mutta juhlapyhä vaikuttaa muun muassa joukkoliikenteeseen ja Alkon aukioloaikoihin. Prismat ovat avoinna jokaisena pääsiäispäivänä. Limingantullissa Prisma on avoinna pitkänäperjantaina 11-21, lauantaina 8-23, ja sunnuntaina sekä maanantaina 11-21. Linnanmaan Prismaan pääsee pitkänäperjantaina 11-21, lauantaina 7-21 sekä sunnuntaina että maanantaina 11-21. Raksilassa Prisma on auki pitkänäperjantaina kello 11-19, lauantaina 8-21, sunnuntaina 11-19 ja maanantaina 11-21. Myös kaikki kolme Oulun Citymarketia ovat avoinna lähes normaalisti. Pitkänäperjantaina kauppaan pääsee klo 11-21, lauantaina 8-21 ja sunnuntaina sekä maanantaina kello 11-21. Lidlit ovat pitkänäperjantaina auki kello 11-19, lauantaina 8-21, sunnuntaina 11-19 ja maanantaina sunnuntaiaukioloaikojen mukaan. Alkot ovat avoinna kiirastorstaina kello 20 saakka, jonka jälkeen ne pitävät ovensa kiinni seuraavan viikon tiistaihin saakka.

Prisma kaleva aukiolo joulu

Pitkänäperjantaina linja-autot kulkevat sunnuntaiaikataulujen mukaisesti. Lauantaina ja sunnuntaina joukkoliikenne kulkee normaalisti. Maanantaina ajetaan sunnuntaivuorojen mukaan. Pääsiäisenä bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia. Pyhien aikana osa vuoroista jää kokonaan ajamatta, joten pääsiäisen matkoja suunniteltaessa kannattaa tarkistaa aikataulut Matkahuollon verkkosivuilta etukäteen. Kiirastorstaina junat kulkevat lähes normaalisti perjantailiikenteen mukaan. Pitkäperjantaina kuljetaan pääosin sunnuntailiikenteen mukaan. Osalle reiteistä on lisätty junia, jotka painottuvat aamupäivälle. Lauantaina junaliikenne kulkee normaalin lauantailiikenteen mukaan. Sunnuntaina junat kulkevat pääosin sunnuntailiikenteen mukaan. Osa illan ja iltapäivän junista eivät liikennöi. Maanantaina junat kulkevat normaalin sunnuntailiikenteen mukaan.

Prisma jumbo aukioloajat

October 13, 2020, 8:14 pm