Webasto huolto turku raisio in mexico

Muumi Villasukat Ohje

lauantai, 11. huhtikuu 2015 Olen aika nuoresta pitäen ollut hyvin suuri muumifani. Se on perhe-elämässäni tullut hyvin usein esille ja tuntuu välillä "ärsyttävän" lähipiiriä, sillä eihän liki 30vuotiaan naisen kuuluisi enää katsoa Muumeja videoilta tai kehystää muumi-juisteita. Juuri ja juuri olen miehelleni saanut perusteltua muumimukien keräilyn, mutta niistäkin kyllä edelleen saan huomauttelua ja pientä piikittelyä tasaisin väliajoin. Reipas vuosi sitten aloin etsiä muumikirjonta-malleja, mutta huonosti niitä tuntui löytyvän. Ehkä teistä joku tietää paremmin mistä sellaisia saisi? Mallien puuttuminen ei kuitenkaan jäänyt liian pitkäksi aikaa vaivaamaan, vaan sain inspiraation kokeilla mallien suunnittelua itse. Olen tähän mennessä suunnitellut paperilla kuutisen hahmoa, mutta ehtinyt kokeilla neulonnassa vain kolmea. Olen kokeillut neulomista lapasiin, koska ne syntyvät minulta nopeimmin. Mallien suunnitelmia olen joutunut neulontavaiheessa hieman muokkaamaan, jotta kuvat olisivat selvempiä ja hieman enemmän esikuviensa näköisiä.

Muumi toys

muumi villasukat ohje Muumivillasukat olisivat varmasti hienot. Minulla on nyt elämäni ensimmäinen kaulahuivi puikoissa. Ehdin sitä taas tunnin verran aamuohjelmia tuijottaessani jatkaa ja pienistä (hellyttävistä) mutruista huolimatta, kyllä siitä varmaan kaulaliina tulee. Taustatietona mainittakoon, että olen aika onneton käsitöissä. Mitäs muuta... nyt on Itsenäisyyspäivä. Iloista Itsenäisyyspäivää kaikille, tai kuten isoisälläni oli aikoinaan tapana sanoa aina näihin aikoihin vuodesta: "Nyt ei paska haise, eikä balalaikka soi... " Itse en asiaa ehkä ihan näin jyrkästi muotoilisi, mutta sallittakoon se pappalle:)

Muumi sukat ohje

26 Best muumisukat images | Neulekuvioita, Kuviot, Kuviomallit

Näitä sukkia aloin jo heti joulun jälkeen tekemään että varmasti sain valmiiksi ystävänpäivälahjaksi ystävälleni. Hirveä homma näissä oli mutta joka silmukan arvoiset. Vaikeinta oli pitää näitä salassa näin kauan. Haisuli kuvan löysin voihan villasukka ryhmästä facebookista ja pikku myystä löysin vain päästä ruutupiirroksen ja sitäkin jouduin vähän muokkaamaan, että tuli sellainen kuin halusin. Lankana käytin muuten 7-veljestä lankoja mutta pikku myyn ihon väri taisi olla miamia. Laitan tähän pikku myystä ruutupiirroksen jos sitä joku haluaa käyttää😊 Pikkumyy villasukat Pikku myy ruutupiirros

Muumipappa villasukat ohje

Mörkö-lapaset ovat tuhdin kokoiset ja menevät varmasti myös miehille. Pikkumyy lapaset taas perinteisten naisten lapasten kokoa ja Nipsut aika napakat lapaset, jotka menevä varmasti vielä naisille, mutta paremmin nuorille. Kuvioiden suunnittelu ja kokeilu on ollut hauskaa ja loppupeleissä tuloskin on ihan hauska. Nämä kaikki on neulottu 7-veljestä langalla eli ohkaisemmalla langalla saisi varmaant tehtyä tarkempaa, ei näin pikselistä, kuviota. Taidan kuitenkin kokeilla ensin muitakin mallejani (muumi, niiskuneiti, hattivatti ym) ja sitten alan kehittämään näitä eteenpäin. Mitäs pidät? Onko sinulla jotain muumia luotuna? Millaista?

Poronkäristys ohje

  • Celtic sea salt mistä
  • Muumi sukat postaukset - Blogit.fi
  • Vs: kuka on hyvä selvännäkijä kelle soitan - Plaza.fi
  • Muumi villasukat ohne toolbar
  • Joensuun kaupunginkirjasto – Wikipedia
  • Muumit valtaavat lapaset - Rentouttavat käsityöt Epsun tapaan - Vuodatus.net -

Ohje

Toista *–* ja neulo ruutupiirroksen kerrokset 8–60. Huom. Neulo Haisulin värinen hattu ja Muumipeikon värinen hahmo intarsiana. Ääriviivat, keppi ja silmät kirjotaan valmiiseen työhön. Kavenna koossa 34 ja 38 ruutupiirroksen kerroksilla 26, 36, 42, 46, 52 ja 56 aina 1 s seuraavasti: tee kerroksen alussa langankierto puikolle, neulo 2 s oikein yhteen ja kun kerroksella on jäljellä 3 s, tee ylivetokavennus ja neulo vielä kerroksen lopussa viimeinen silmukka ja kerroksen alussa tehty langankierto ylivetäen yhteen. Kavenna koossa 42 ruutupiirroksen kerroksilla 16, 26, 36, 42, 46, 52 ja 56 aina 1 s seuraavasti: tee kerroksen alussa langankierto puikolle, neulo 2 s oikein yhteen ja kun kerroksella on jäljellä 3 s, tee ylivetokavennus ja neulo vielä kerroksen lopussa viimeinen silmukka ja kerroksen alussa tehty langankierto ylivetäen yhteen. Työssä on kavennusten jälkeen 52(56)60 s. Tasaa s:t neljälle puikolle, 13(14)15 s kullekin puikolle. Aloita kantalappu neulomalla I puikon s:t oikein IV puikolle = 26(28)30 s. Jätä muut s:t odottamaan.

Muumipappa-villasukat | Tikkipisto, Neuleohjeet, Neulontaohje

Jatka kavennuksia tähän tapaan, kunnes työssä on 8 s. Katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi, kiristä ja päätä hyvin. Oikean jalan sukka Neulo kuten vasemman jalan sukka raidallisena ilman Muumipappa-kuviota. Viimeistely Kirjo Muumipapan ääriviivat ja keppi Haisulin värisellä langalla silmukoita jäljitellen. Kirjo silmät lyhyin tikkipistoilla 2-säikeisellä Haisulin värisellä langalla. Tee silmien mustuaiset Haisulin värisellä langalla solmupistoin. Höyrytä sukat kevyesti.

  1. Leijona fanituotteet city market of new york
  2. Apteekki raahe aukiolo
October 13, 2020, 8:56 pm