Webasto huolto turku raisio in mexico

Cargo Housut Naiset

Cargo-housut ovat saaneet inspiraatonsa Britannian armeijan 30-luvulla käyttämistä housuista, ja niitä on tarjolla niin miehille, naisillekin kuin lapsillekin. Tyypillisimmillään cargo-housut mielletään löysähköiksi housuiksi, joista löytyy yksi tai useampi reisitasku. Naisten mallit ovat useimmiten vartalonmyötäisiä, mutta myös naisille on tarjolla löysiä malleja. Omimmillaan cargo-housut ovat rennossa vapaa-ajan pukeutumisessa, mutta myös ne ovat monien muiden vaatteiden tavoin hyvin monipuolinen vaatekappale, jonka voi yhdistää hyvin erityylisten vaatteiden kanssa. Rennot cargo-housut tuovat tyyliisi tuulahduksen armeija-lookia! Monilla julkkisnaisilla on totuttu näkemään asukokonaisuus, jossa yhdistyy rennot cargo-housut ja tyylikkäät korkokengät. Lisäämällä yläosaksi kimmeltävän biletopin, voi reisitaskuhousuiksikin kutsutuilla housuilla suunnata vaikka bilettämään. Vapaa-ajalla cargo-housujen pariksi on helppo liittää huppari ja tennarit, niin miehillä kuin naisillakin. Cargo-housut soveltuvat erinomaisesti myös retkeilyyn ja ulkoiluun.

Cargo housut naiset a la

Heitä olalle vielä sievä farkkutakki. Kamelinväriset, valkoiset tai muuten vaaleansävyiset reisitaskuhousut ovat hienostuneet. Yhdistä niihin esimerkiksi pastellisen sävyinen tai kuviollinen neulepaita ja rennot loaferit.

Kun haluat luoda reisitaskuhousuista naisellisen lookin, joka vakuuttaa vaativimmankin muotitietoisen silmäparin, yhdistä reisitaskuhousujen kanssa mustaa ja yksinkertaista. Esimerkiksi crop-malliset topit sopivat reisitaskujen kanssa. Yhtä lailla voit yhdistää niihin myötäilevän bleiserin tai nahkatakin t-paidan kanssa – kimalteleva paljettitoppi tai kultaiset korut tuovat luksusta armeijahenkisiin housuihin. Cargo-housut näyttävät naisellisen puolensa erityisesti korkojen kanssa, joten suosi korkokenkiä – piikkikorot, cladiaattorisandaalit, platformit, kunhan korkoa riittää. Rennon huoleton mimmi valitsee raikkaan raitapaidan tai deniminsinisen kauluspaidan reisitaskuhousujensa pariksi. Kevyet tennarit valkoisina ovat nappivalinta, koska ne näyttävät suhteellisen siroilta muuten utilitääristen housujen kanssa. Armeijanvihreät reisitaskuhousut ovat edelleen suosittuja. Valkoinen paitapusero tai t-paita on varma valinta, joka raikastaa vihreän – tämän helpommaksi taitava tyylittely ei mene.

 1. Helsinki jäähalli kirpputori free
 2. Autotalo pelttari kakkostien auto oy pori
 3. Jouluvalot hong kong china
 4. Cargo housut naiset xl
 5. Golfin uudet säännöt
 6. Cargo housut naiset 2016
 7. Cargo housut naiset mi
 8. Cargo housut naiset de
 9. Mm ampumahiihto 2019 calendar
 10. Cargo-housut netistä | Zalando
 11. Mistä aftat johtuvat

Naisten reisitaskuhousut netistä | Zalandon naisten valikoima

Käytännölliset ja tilavat reisitaskut helpottavat pikkutavaroiden kuljettamista milloin tahansa, mutta erityisesti ulkoillessa suuret taskut ovat korvaamattomat. Jos olet hankkimassa housuja nimenomaan ulkoiluun, kannattaa valita väljä malli, jonka leikkauksilla on lisätty tilaa jalan liikeradalle, useimmiten ainakin polven kohdalle. Valitse suosikkisi cargo-housujen lukuisista malleista ja tyyleistä! Cargo-housut ovat jälleen palanneet muotimaailman huipulle, ja ei ihmekään, sillä ne muuntuvat moneen, ovat mukavat ja käytännölliset. Reisitaskullisilla housuilla on myös helppo tuoda omaan vartaloon lisää kurvikkuutta, sillä taskut tuovat lisää muotoja niille, jotka niitä kaipaavat ja korostavat kauniisti kurvikkaampien vartaloita. Cargo-housujen lahkeisiin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä valinnan varaa riittää. Osa housuista on suoralahkeisia ilman erityisiä kiinnityksiä, mutta lisää muunneltavuutta ja käytännöllisyyttä tuovat kuminauhat ja kiristysnauhat. Joidenkin housujen reisitaskuihin on lisätty näyttävyyttä suurilla vetoketjuilla, erilaisilla leikkauksilla tai rypytyksillä.

Cargohousut | Tilaa omasi naisten cargohousuista netistä |

Monet taskut omaavat huomaamattomat nepparit, jotka antavat taskuille pelkistetymmän lookin. Cargo-housuille on tyypillistä leveät vyölenkit, jotka mahdollistavat leveän vyön käytön sekä retkeillessä erilaisten tavaroiden ripustamisen vyölenkeistä. Joistakin innovatiivisista naisten malleista tosin vyölenkit on jätetty pois, ja näin tuotu taas tähänkin housumalliin yksi moderni tyyli lisää!

 1. Ilmaset porno video.com
 2. Suzuki hayabusa kestävyys bike
 3. Seikkailupuisto oulu raksila
October 14, 2020, 3:34 am