Webasto huolto turku raisio in mexico

Länsi Pohjan Keskussairaala

Länsi-Pohjan keskussairaala Länsi-Pohjan keskussairaalan rakennuksia kuvan keskiosassa. Sijainti Osoite Kauppakatu 25 Kemi Koordinaatit 65°44′02″N, 024°33′19″E Organisaatio Sairaanhoitopiiri Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri Tyyppi keskussairaala Historia Perustettu 1938 Linkki Kotisivut Länsi-Pohjan keskussairaala on Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin ylläpitämä sairaala Sauvosaaren kaupunginosassa Kemissä. Sairaala perustettiin vuonna 1938 nimellä Kemin yleinen sairaala. Sairaalan rakentaminen käynnistyi samana vuonna ja sairaala valmistui talvisodan aiheuttaman viivästyksen vuoksi vasta 1940. Sairaalan ensimmäisen osan suunnittelijana toimi arkkitehti Uno Ullberg. Tyyliltään viisikerroksinen luonnonvalkoiseksi rapattu betoni- ja tiilirakennus edustaa 1930-luvun funktionalismia. Vanhaa osaa on sittemmin laajennettu saman tyylisillä vuodeosastosiivellä 1971 ja kaksikerroksisella synnytys- ja silmäosastolla 1987. Molemmat laajennukset ovat arkkitehtien Eva ja Jaakko Paatelan suunnittelemia.

Länsi pohjan keskussairaala 4b

Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemi, Länsi-Pohja  |  eSairaala

Länsi pohjan keskussairaala 5b

[1] Henkilökunnalle rakennettiin asuntoja 1950–luvun lopulla. Vuonna 1956 valmistuivat kaksikerroksinen lääkäritalo ja kuusikerroksinen pistetalo. Toinen pistetalo valmistui 1958. Pistetalojen soluhuoneistot on myöhemmin muutettu yksiöiksi. [1] Kemin kauppatorin viereen rakennettiin 1973 sairaalan mittavin laajennus: vanhasta tyylistä poikkeava kaksikerroksinen tasakattoinen betonielementtirakennus, joka niin ikään on Eva ja Jaakko Paatelan suunnittelema. [1] Sairaalaa käytettiin sotien aikana saksalaisten joukkojen sotasairaalana. [1] Vuoden 2018 kesällä sairaala siirtyi Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiriltä Meri-Lapin alueen kuntien ja yksityisen terveyspalveluyhtiö Mehiläisen muodostaman yhteisyrityksen toiminnaksi. [2] Katso myös [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Luettelo Suomen sairaaloista Lähteet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Aiheesta muualla [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Länsi-Pohjan keskussairaala Wikimedia Commonsissa

Etusivu - Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Asiakastyytyväisyys Pyydämme asiakkailtamme palautetta käynnin jälkeen. Palautteesta lasketaan kansainvälisesti käytetty suositteluindeksi (NPS). Mitä suurempi lukema, sitä tyytyväisemmät asiakkaat. Yli 50:n NPS-lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä tuloksena. Mittarin lukema perustuu noin 150 palautteeseen, joka on saatu viimeisten 7 päivän aikana. Katso myös: Mehiläinen Länsi-Pohja asiakaskokemus

Länsi pohjan keskussairaala keuhkopoli

Viimeisin 12 tuntia Korona kir­voit­ti Lions Club Tor­nio-Pu­dak­sen te­ke­mään 18 000 euron si­joi­tuk­sen te­ho­hoi­toon – Län­si-Poh­jan sai­raan­hoi­to­pii­ri sai lah­jak­si hen­gi­tys­lait­teis­ton 18:00 0 Kuukausi Lukijalta Mielipide Lu­ki­jal­ta: Tur­va­taan Länskän toi­min­ta 08. 07. 2020 05:00 1 Lu­ki­jal­ta: So­te-lait sel­keyt­tä­vät Län­si-Poh­jan ti­lan­net­ta 07. 2020 06:00 Hal­li­tus haluaa purkaa ul­kois­tet­tu­jen so­te­pal­ve­lui­den jät­ti­so­pi­muk­set, Län­si-Poh­jas­sa päät­tä­jät ovat asiasta kahta mieltä – tavoite saattaa törmätä pe­rus­tus­la­kiin ja EU-di­rek­tii­viin 05. 2020 14:31 Län­si-Poh­jas­sa jär­jes­te­tään mie­len­il­maus ja ke­rä­tään nimiä oman kes­kus­sai­raa­lan puo­les­ta 01. 2020 18:30 Me­hi­läis-kiis­tat eivät ole hei­lu­tel­leet po­liit­ti­sia ase­tel­mia Län­si-Poh­jas­sa – Isojen so­te-ul­kois­tus­ten pur­ka­mi­nen jakaa yhä päät­tä­jiä 30. 06. 2020 19:18 AVI:lta huo­mau­tus Län­si-Poh­jal­le – Opis­ke­li­jat työs­ken­te­li­vät päi­vys­tyk­ses­sä ilman riit­tä­vää val­von­taa ja oh­jaus­ta 13:00 Lu­ki­jal­ta: Vas­tus­tam­me täl­lais­ta so­te-esi­tys­tä 10:25 Lu­ki­jal­ta: Ikä­ra­sis­mia vai jotain muuta?

 1. Vapaat vuokra-asunnot tampere
 2. Luistimen koko ccm tv
 3. Terveysinfo
 4. Länsi pohjan keskussairaala teho osasto
 5. Westside discs pohjan
 6. Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemi, Länsi-Pohja  |  eSairaala
 7. Länsi pohjan keskussairaala yhteystiedot
 8. Opiskelupaikka ilman pääsykoetta
 9. Aa toimisto heikki nousiainen 5
 10. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
 11. Minecraft suomi servut
 12. Etusivu - Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Maksut he kyllä osaavat periä. Ammattitaidottomat ilmeisesti on palkattu lääkäreiksi ja hoitohenkilökunnaksi. Terveisin Seppo Leskinen. Ps. Siinä onnettomuusristeyksessä pli ja on edelleen STOP- merkki vasemmalta tietä ylittämään lähteville. Olen siis myös oikeusmurhien uhri. Perjantai 05. 1. 2018. Kello: 07:29 Am. Ulla Törmä 06/2017 kokemus silmäpolilla Sain hyvää palvelua Pepuli 04/2017 Kiva lääkäri mutta ei tullut tietoa vaivasta Kävin naistentaut polilla maidontulon vuoksi rinnoista. Tutkittiin ja terveyskeskusl tervolassakin sanoi että joku vika on jos maitoa erittyy. Ei sitä länskässä mitään syytä lö tulee vielä kolmen vuoden jälkeenkin. anonyymi 02/2017 palvelun taso vaihtelee Asiakaspalvelu hoitajien osalta on osaavaa ja asiallista. Lääkärit taasen eivät ole kovinkaan ystävällisiä ja ammattitaidossa muutoinkin parantamisen varaa. vääriä diagnooseja ja ylimielistä käytöstä. Euron kiilto silmissä ei paljoa potilaiden vaivat kiinnosta.. - Anonyymi Päivi Ahokas 12/2016 Jonotusajat kohtuullisen lyhyet, Triage arviointi tehokasta ja lyhentänyt vastaanotolle pääsyn aikaa.

 1. Elisa häiriö puhelin
October 12, 2020, 8:20 pm