Webasto huolto turku raisio in mexico

Marimekko Unikko Housut

Väri: beige, lkoinen Valitse koko | Kokotaulukko Kokotaulukko Kokotaulukko Kokotaulukot auttavat sinua selvittämään oman kokosi. Vaatteita tilattaessa on hyvä huomioida, että mittanauhaa käyttämällä varmistat vaatteen sopivuuden ja vältyt turhilta palautuksilta. Kuvasta näet, mistä kohtaa mitat tulee ottaa. Kokotaulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä. Mitat ovat normaalivartalon mittoja (mitoituksen pohjana on C-mitoitus). Sukkien ja kenkien koot: Sukkien ja kenkien koko on jalkaterän pituus kantapäästä pisimmän varpaan päähän. Vyön pituus: Vyön pituus mitataan siihen vyön reikään asti, jossa vyötä yleensä pidetään. Käsineiden mitoitus: Käsineiden koot ilmoitetaan tuumakokoina. Mittaa käden ympärysmitta rystysten kohdalta ilman peukaloa. Jaa saatu lukema 2, 5:lla. Jäljelle jäävä luku on käsineen koko. Käsineen tulee olla aluksi napakka, koska se mukautuu käytössä. A – Kauluksen koko: Mittanauha asetetaan kaulan ympärille ja mitta otetaan kauluksen kohdalta. Työntämällä mittausvaiheessa etusormi mittanauhan ja kauluksen väliin, löydät sopivan koon.

Humina Unikko -housut - beige, l.valkoinen - Marimekko.com

Väri: sininen, tummansininen Valitse koko | Kokotaulukko Kokotaulukko Kokotaulukko Kokotaulukot auttavat sinua selvittämään oman kokosi. Vaatteita tilattaessa on hyvä huomioida, että mittanauhaa käyttämällä varmistat vaatteen sopivuuden ja vältyt turhilta palautuksilta. Kuvasta näet, mistä kohtaa mitat tulee ottaa. Kokotaulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä. Mitat ovat normaalivartalon mittoja (mitoituksen pohjana on C-mitoitus). Sukkien ja kenkien koot: Sukkien ja kenkien koko on jalkaterän pituus kantapäästä pisimmän varpaan päähän. Vyön pituus: Vyön pituus mitataan siihen vyön reikään asti, jossa vyötä yleensä pidetään. Käsineiden mitoitus: Käsineiden koot ilmoitetaan tuumakokoina. Mittaa käden ympärysmitta rystysten kohdalta ilman peukaloa. Jaa saatu lukema 2, 5:lla. Jäljelle jäävä luku on käsineen koko. Käsineen tulee olla aluksi napakka, koska se mukautuu käytössä. A – Kauluksen koko: Mittanauha asetetaan kaulan ympärille ja mitta otetaan kauluksen kohdalta.

Marimekko oiva unikko housut

Asiakaspalvelun yhteystiedot Chat-palvelu verkkokaupassa: arkisin 8–21, la ja su 10–18 09-7587 260 (arkisin 8–18, la 10–16) [email protected]

Marimekko martha unikko housut

Mitattu kaulan ympärysmitta on suoraan paitakoko. B – Rinnanympärys: Rinnanympärys mitataan rinnan korkeimmalta kohdalta rintaliivit päällä. C – Vyötärönympärys: Vyötärönympärys mitataan vyötärön kapeimmasta kohdasta. D – Lantionympärys: Lantioympärys mitataan lantion leveimmältä kohdalta. E – Jalan sisäpituus: Jalan sisäpituus mitataan haarasta lattiaan. Huom! Housun lahkeen sisäpituus ilmoitetaan usein tuotetekstissä.

Marimekko pieni unikko blue

Väri: ninen, puuteri Valitse koko | Kokotaulukko Kokotaulukko Kokotaulukko Kokotaulukot auttavat sinua selvittämään oman kokosi. Vaatteita tilattaessa on hyvä huomioida, että mittanauhaa käyttämällä varmistat vaatteen sopivuuden ja vältyt turhilta palautuksilta. Kuvasta näet, mistä kohtaa mitat tulee ottaa. Kokotaulukon mitat ovat kiinteitä vartalon mittoja senttimetreinä. Mitat ovat normaalivartalon mittoja (mitoituksen pohjana on C-mitoitus). Sukkien ja kenkien koot: Sukkien ja kenkien koko on jalkaterän pituus kantapäästä pisimmän varpaan päähän. Vyön pituus: Vyön pituus mitataan siihen vyön reikään asti, jossa vyötä yleensä pidetään. Käsineiden mitoitus: Käsineiden koot ilmoitetaan tuumakokoina. Mittaa käden ympärysmitta rystysten kohdalta ilman peukaloa. Jaa saatu lukema 2, 5:lla. Jäljelle jäävä luku on käsineen koko. Käsineen tulee olla aluksi napakka, koska se mukautuu käytössä. A – Kauluksen koko: Mittanauha asetetaan kaulan ympärille ja mitta otetaan kauluksen kohdalta. Työntämällä mittausvaiheessa etusormi mittanauhan ja kauluksen väliin, löydät sopivan koon.

Housut Klassisten, suoralinjaisten culotte- ja marlene-housujen lisäksi Marimekon housuvalikoimaan kuuluvat muun muassa uusimpien muotoilun tuulien tuomat kapealinjaiset laskoshousut. Kuosipaletti taas tarjoaa sekä graafisia kuoseja minimalistin makuun että värien loistoa ja upeita kuvioita pirteiden kuosien ystävälle, joten valikoimasta on helppo löytää sopiva malli ja kuosi lähes jokaiseen tilanteeseen.

  1. Marimekko unikko green
  2. Rinneravintola jussila mainos
  3. Marimekko pieni unikko bedding
  4. Marimekko unikko
  5. Marimekko oiva unikko housut
  6. Marimekko unikko bedding
October 13, 2020, 12:46 am