Webasto huolto turku raisio in mexico

Pehmuste Satulan Päälle

Toivottavasti tuosta nyt jotain lisä tietoa löytyy;) -HannuK

Pehmuste satulan päälle

Nimimerkki 350 000 km kokemuksella. Gallian kukko kirjoitti: Lyhytaikaisessa pyöräilyssä ( kauppa bubi) toimii pehmä satulakin, mutta pidemmissä koitoksissa tunti ja siitä eteenpäin, tarvitaan kova satula pyöräilyhousut. mitä niillä pyöräilyhousuilla tekee ja jos nyt alat valittaa ettei geeli pehmuste ole niin hyvä niin olkoon sitten niin, itse kuitenkin käytän jatkossakin erillistä pehmustetta jonka kohdalla on ratkaisevaa oikeanlaiset alushousut. Ja voisit varmaan korjata km lukemaa hiukan alaspäin. mikä hiton bubi kirjoitti: mitä niillä pyöräilyhousuilla tekee ja jos nyt alat valittaa ettei geeli pehmuste ole niin hyvä niin olkoon sitten niin, itse kuitenkin käytän jatkossakin erillistä pehmustetta jonka kohdalla on ratkaisevaa oikeanlaiset alushousut. "mitä niillä pyöräilyhousuilla tekee ja jos nyt alat valittaa ettei geeli pehmuste ole niin hyvä niin olkoon sitten niin, itse kuitenkin käytän jatkossakin erillistä pehmustetta jonka kohdalla on ratkaisevaa oikeanlaiset alushousut. "

Järjestä:

Urheilu ja kuntoilu Pyöräily Hei, olisiko kellään tietoa, mistä Helsingissä kannattaisi kysellä pehmustetta pyörän satulaan spinningiä varten? salini satulat ovat aivan liian kovat, kokeiltu on pariinkin otteeseen... Tällä hetkellä Tampereella ainakin on Lidlissä myynnissä niitä, uskoisin että Helsingissäkin. Biltemasta ostin itse aikanaan pyörääni. Laitoin omaan kuntopyörään lidlistä ostetun ja on siinä aivan riittävän hyvä, tokmannilla/robinhoodissa on samanlaisia myös, en vain tiedä onko noita liikkeitä hesassa. Osta Lildlistä pyöräilyhousut! Pehmuste satulassa todennäköisesti vain hiertää lisää! ååååååååååå kirjoitti: Osta Lildlistä pyöräilyhousut! Pehmuste satulassa todennäköisesti vain hiertää lisää! käyttänyt pehmustetta kuntopyörässä ja hybridissä, ei ole hiertänyt. Oho eikö kovat satulat olekaan mukava, vaikka niin kovasti sellaisia täällä aina suositellaan Kova satula on ainoa mukava, kun istutaan pidempiä aikoja satulassa. Pehmusteet estävät verenkierron alapäässä. Lisäksi pehmusteilla on tapana hiertää.

Istuinpehmuste satulaan | Istuinpehmus satulaan | Viljar Shop

SatulaSeppo kirjoitti: "Toki pyllyssä pitää olla muskelia. " Pehmeä satula ei taas ole koskaan mukava pitkillä matkoilla koska se hiertää aina koska paine kohdistuu myös polkiessa liikkuviin takapuolen osiin. Pitäisi erottaa toisistaan pyöräilyfanaatikkojen ja tavispyöräilijöiden tarpeet. Mikä on esim. pitkä matka? Mulle pitkä matka on 10 km, mutta oletettavasti monelle tällä palstalla 10 km on vasta sopivaa lämmittelyä sitä varsinaista lenkkiä varten. Paras satula, jolla olen ajanut oli sellainen vanhan vintagepyörän todella leveä satula, joka muistutti enemmän 1940-luvun moottoripyörän kuin fillarin satulaa. Se oli kovaa nahkaa päältä, mutta todella hyvin jousitettu. Paremmin kuin mitä nykyään kaupoissa näkyy. Kitinä oli hirveä kuoppiin ajaessa, mutta kyyti pehmeää. Hiertymisongelmista en voi sanoa mitään kun meikäläisen ajomatkoilla se ei ole koskaan ollut realistinen riski. Satulan päälle tulevia pehmusteita löytyy marketeista ja pyöräilyliikkeistä. Käyttökokemusta ei ole kun itse vaihdan aina satulan leveämpään malliin kun ne pyörien mukana tulevat tuntuvat turhan eroottisilta ratkaisuilta kulkuvälineeseen.

Bikester palvelee sinua nimittäin ilolla 24/7. Meiltä saat aina jopa 100 päivän pituisen palautusoikeuden ja nopeat toimitukset! Huomioithan, että toimitamme yli 99€ ostokset veloituksetta, joten kerää nyt satulasuojat koko perheelle ja ystäväpiirille, jotta kaikki mätsäisivät tästedes keskenään pyörien päällä rullailtavalla iltalenkillä!

Pyöränsatulaan pehmuste - Pyöräily - Suomi24 Keskustelut

  • Baarimestari paljastaa 3 trendikkäintä drinkkiä, joita suomalaiset suosivat nyt - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat
  • Rela Tipat + D-vitamiini – Rela maitohappobakteerit
  • Somac control haittavaikutukset
  • Umi kuun i am just feeling alive
  • Polkupyörän satulasuojat netistä | Bikester.fi

Postasin allaolevan mielestäni 'oikeaan' ryhmään (askartelu) tämän, mutta ei tunnu löytyvän tietoa. Oisko täällä asiantuntemusta asian suhteen paremmin kuin siellä: Olen värkkäämässä lasikuidusta prätkään satulaa. Pohja tehdään lasikuidusta, siihen pehmuste päälle ja sitten systeemi päällystetään. Satulan pohja on kuitenkin äärimmäisen monimutkaisen muotoinen, ja esim. vaahtomuovi ja muut yleisesti pehmusteena käytettävät materiaalit ovat äärimmäisen hankalia sovittaa siihen päälle siististi. Luin joskus, kauan sitten, artikkelin, jossa tehtiin vastaava temppu, ja pehmuste pohjan päälle 'valettiin' jollain spray-pullossa olleella vaahdolla, joka kovetuttuaan oli kuitenkin 'istumapehmeä' ja sitä sai muotoiltua erittäin terävällä veitsellä. En vain kuolemaksenikaan muista, mitä kyseinen pehmustevaahto oli. Polyuretaania se ei kai ollut, eikös siitä tule lähes kivikova? Onkos kukaan ryhmän lukijoista törmännyt tähän tarkoitukseen sopivaan spray-pullossa tms. olevaan materiaaliin? Vinkit ja tiedot otetaan kiitollisuudella vastaan, J. K. "lpinen" Post by lpinen Postasin allaolevan mielestäni 'oikeaan' ryhmään (askartelu) tämän, mutta ei tunnu löytyvän tietoa.

Satulan tulee olla tismalleen oikean levyinen. Liian kapea ja liian leveä satula ovat epämielyttäviä. Satulan tulee olla juuri sen levyinen, että istumaluut tulevat tukevasti satulalle, mutta ei yhtään enempää. Moderneissa satuloissa on lisäksi keskellä vako, joka vähentää painetta väärään paikkaan. Jos spinningissä ajetaan paljon seisaallaan ja tunnit ovat kohtuu lyhyitä, niin voi tuollaista pehmustetta toki kokeilla. Kova satula on ainoa oikea. Toki pyllyssä pitää olla muskelia. Voi olla että luupylly tarvitsee pehmeämmän satulan. fuji moto kirjoitti: Kova satula on ainoa oikea. "Toki pyllyssä pitää olla muskelia. " Istumaluiden ja satulan välissä ei kuulu olla mitään "muskeleita". Toki laihalla siinä ei ole rasvaakaan. Mutta kovan satulan mukavuus perustuu tottumukseen jonka mukana ne kudokset lantion ns. istumaluiden ja satulan välissä kovettuvat ja muuttuvat aika tunnottomiksi. Kun takapuolensa on hyvin "hieronut" penkkiin sopivaksi, kova satula on mukava ja hiertämätön. Pehmeä satula ei taas ole koskaan mukava pitkillä matkoilla koska se hiertää aina koska paine kohdistuu myös polkiessa liikkuviin takapuolen osiin.

October 12, 2020, 12:36 pm