Webasto huolto turku raisio in mexico

Ihania Pojan Nimiä

HAHHA, paras Täällä hauskaa vääntöä nimistä, päiväni on pelastettu. Oman korteni tuon kekoon: Martti ja Jaakko, tässäpä kunnon miehekkäät nimet eikä mitään hamstereiden ininää. Minkähän takia ihmiset haluavat niin kovasti nimetä noita eeliveetileevimeelielias -nimiä, rumia kaikki. Ruma tytönnimi on jess jess. Niko(tiini) on maailman rumin nimi tuo mieleen röökinnatsan.

Pojan fier

Molemmilla on viela kolme nigerialaista nimea, joilla on oma tarkoituksensa ja joita anoppi ehdotteli. #8 Meidän pojan etunimi on vanha, niin vanha ettei sillä ole edes nimipäivää. Roomalaisten ajalta Cantabrialaisen kyläpäällikön nimi joka pelasti kylänsä antaen roomalaisten katkaista oman päänsä. Toisen nimen poika sai papaltani, joka oli minulle hyvin läheinen. Ei valittu nimiä silleen että ne kävisivät kaikissa maissa, eikä nimiä ollut edes valittu ennen syntymää vaan ne pulpahti ulos, kun piti sairaalassa antaa nimi papereihin. #9 Unohdin tietty laittaa omista lapsistani..... Esikoinen (poika) sai nimensä mieheni ukista, joka kuoli jatkosodassa. Toinen nimi hälle piti nopsaan keksiä, kun yksi ystäväperhe kastoi poikansa juur sillä nimellä, minkä olimme aikoneet pojallemme antaa... emme siis halunneet antaa samaa toista nimeä. Kuopuksen ( tyttö) nimi oli valmiina jo esikoisen aikana mietimme tätä nimeä. Tyttärelle toisen nimen keksi sitten esikoinen, joka oli ihan sitä mieltä, että tytölle voi ihan hyvin laittaa nimeksi Kalle, vaikka se onkin tyttö!

Ihania nimiä! Miten syntyneetkään.....? =) | Keskustelu | Kaksplus

#1 Toivo, Helmi, Onni, Kuulin juuri, että eräs tuttavani oli saanut pitkän lapsettomuuden jälkeen lapsen: pojan. Hän antoi pojalleen nimeksi Onni. On varmasti kuvaava nimi. Miten lapsesi on saanut nimensä? Juontaako jostain, kulkeeko suvussa vai onko saanut esim. "Kimi Matias Räikkösen" mukaan? ( tai jonkun muun julkisuuden henkilön innoittamana? ) Tällainen avaus tällä kertaa.... =) #2 Jos saamme vielä yhden lapsen ja hän sattuisi olemaan tyttö niin nimeksi tulisi Stella. Se tarkoittaa italiaksi tähteä.. sitähän hän olisi =) Muutoin jo kahden poikamme nimet ovat ihan vaan fiilispohjalla valittuja, ainoastaan kolmannet nimet ovat suvussa kulkevia. #3 meidän lasten nimet ei juonna mistään, ihan keksittyjä, tavallisia nimiä. Pojilla nimiä kolme kuten isällä ja kolmannet nimet saman tyyliset. Noista yllä mainituista nimistä Helmi on kiva, minkä voisin tytölle nimeksi antaa... jos meille vielä sellainen suotaisiin. #4 Me haluttiin joka maahan sopiva pojan nimi, joka on helppo lausua kaikilla kielillä, on yksi näistä arkkienkeleistä... Tyttö jos vielä saadaan, niin annetaan äidin toinen nimi toiseksi nimeksi, ja etunimeksi samoin Raamatusta löydetty, rimmaa hyvin, ja kätkeytyy myös pojan nimeen, olisivat siis samasta puusta nimeä myöten.

IHANIA POIKIEN NIMIÄ PINOON! | Keskustelu | Kaksplus

xD JOKU MATIAS OOTKO MUKA AIKUINEN?? xDDD KOSKA MOITIT NOITA ETTÄ AIKA ERIKOISIA NIMIÄ xD LOLZ Odotan kolmatta lastani. Nyt ois tiedossa tyttö. Isoveljien nimet on Venni ja Eeli. Tilaa Annan uutiskirje! Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kun luin kommenttisi isukille, hän itse asiassa sanoi, että voisihan se ollakin niin =) Kiitti vinkeistä eli mennään nyt näillä ja palaan asiaan, jos tarvitsemme vielä ideoita.... Ovel, Konni, Kuno, Eskil, Sipri, Sem tai Seem, Rykve, Matsi, Malkus, Lukka, Ihan Suomalaisia nimiä?!?!?! En oo koskaan ennen kuullukkaan. Tommi, Taneli, Tomi, Verneri, Mikael, Kristian, Veeti, Elias, Lauri, Eetu, Daniel, Rafael, Petrus, Einari, Aslak, Vilho, Matias, Jan, olavi, Ilari ja Benjamin. Oisko kivoja, ihania? Mun mielestä hieno etunimiei tarvitse sointua sukunimeen. Eli voi olla vaikkapa mun puolesta Nikolaus Heikkinen tms ja silti on hieno nimi. Joachim kuulosta sekään pahalta esimerkkinä. Kyse on enemmänkin siitä minkä nimen he haluavat lahjaksi lapselleen antaa, ei siitä kuinka se suussa soi tai kuuluu. Tulee kyllä tosi myöhään, mutta... Erik Aaron Asser? Meillä yritetään kehitellä pojalle kansainvälistä nimeä, koska asumme ulkomailla (englanninkielinen maa), sukunimi on ruotsinkielinen, minä olen suomenkielinen ja mies suomenruotsalaista sukua.

Mistä ihana nimi pojalle? – Rakkautta & Mamarkiaa | Lily

  • Suola ja pippuri olavi uusivirta
  • IHANIA POIKIEN NIMIÄ PINOON! | Keskustelu | Kaksplus
  • Royal design alennuskoodi home
  • Volkswagen-huolto Jyväskylä | Atoy Autohuolto
  • Tokmanni aukioloajat pirkkala centre

Vieras #1 Mulla ei juurikaan ole mitään erityisiä mieltymyksiä, joten olen kaikille ehdotuksille avoin. Tosin tällaiset "vanhemman sukupolven nimet" tyyliin Pertti ja Veijo eivät iske. Mutta perussuomalaiset, ns. iättömät nimet (toki makuasioita) kuten Lauri kelpaa kyllä. Ja "muotinimiäkin" saa laittaa, ihan laidasta laitaan vain kivoja ehdotuksia! Ollaan ihan hukassa, ei tunnu löytyvän syntyvälle pojulle nimeä ei sitten millään. tossa 4 #2 Pyry Johannes Joona Miika Alkuperäinen kirjoittaja Vieras: #4 Mio Otso Kivi Aku Tarmo Sisu Voima Ilmari Max Alex =) vieras myös #5 Seitsemän veljeksen nimet? Tai ainakin osa niistä! Joista Lauri kyllä se kaikkein ihanin... Oma Laurini täyttää kohta vuoden. påpåpåpå #7 aku, onni, miro, mikki, onhan noita..... meillä näin.. #8 Patrik ja toinen Marcus.. Rikhard, Sebastian, Aate, Dani, Oliver, Luka ( suosikkini, mutta ei kelvannut miehelle.. ).. meillä oli muutama kuukausi sitten ihan sama "ongelma". ov #9 Veeti Oskari Samuli Lauri Antti Jaakko Juhani Johannes Akseli Mikael Tapani Eino Sauli Einari Aleksi Olavi Kristian Tapio vieras #10 Alkuperäinen kirjoittaja e: Mekin mietittiin tätä, mutta sitten laitettiinkin Tiitus =) #11 Mä tykkään Luka-nimestä.

Äidinmaa - Fernando Aramburu - Google-kirjat

Se on kai saamessa (? ) #24 a-kirjaimeen päättyvät nimet usein mielletään tyttöjen nimiksi.

Nimen pitäisi olla siis helppo ja toimiva ja mielellään yhdenmukaisesti lausuttavissa sekä Suomessa (jonne saatamme jatkossa muuttaa takaisin) että englanninkielisissä maissa (jossa lapsi syntyykin) sekä soinnuttava ruotsalaisperäiseen sukunimeen. En halua, että lapsi joutuu tavaamaan nimeään moneen kertaan sen enempää Suomessa kuin ulkomaillakaan, tai että se lausutaan ihan eri tavalla Suomessa ja englanninkielisissä maissa. Lisäksi haluamme välttää liian raamatullisia nimiä, joilla on erityisen uskonnollinen merkitys (tästä syystä muuten kivat Daniel ja Elias karsiutuivat). Aika hankala yhtälö, ehdotuksia?? Supisuomalaisia nimiä puolustaville: tämä nyt on vain tätä nykypäivää, suomalainen perhe saattaa asua ulkomailla ja lapsi saattaa saada kaksoiskansalaisuuden ja käydä koulua ulkomailla, jolloin ihan puhtaasti suomalaisimmat nimet voivat olla lapselle rasite. Toisaalta haluaisin vaalia myös suomalaisuutta ja suomalaisia juuriamme lapsen nimessä, siinä määrin kuin se on näiden ehtojen puitteissa mahdollista - mm.

välttämällä suomalaisittain kovin eksoottisia kirjainyhdistelmiä ja hankalasti lausuttavia nimiä (samalla huomioiden, ettei nimeen tule englantilaisittain liian hankalia kirjainyhdistelmiä! ). Jos meillä olisi suomalainen sukunimi ja asuisimme Suomessa, tilanne olisi toinen. Ihana nimi tuo Toivo. Mun mielestä muutenkin tosi kivoja nuo nimet, jotka jotain tarkoittavat, vaikka pojan nimeksi juuri tuo Toivo, ja tytön nimeksi vaikka Lahja. Se kuitenkin on musta vähän outoa, että jotkut antaa lapsilleen nimeksi esim. Äijä. Ukko on vielä ihan kiva ja hauska, mutta Äijä... Nooh, jokasella oma makunsa, ja jokasella nimellä voi olla oma tarinansa, jotain liikuttaa tuo Ukko samalla tavalla, kuin minua Toivo (surullisia muistoja tuosta Toivosta, mutta rakkaita! ) Tsekatkaa muutes tää, ihan mahti sivusto! Löytyy tosi hauskoja ja erikoisia nimiä. ---> Nimikone Siis tarkoitan, että Äijä voi liikuttaa jotain samalla tavalla kuin minua liikuttaa Toivo. ♥ Ukko nimi kyllä on ihan todella hauska! Samoin Unto!

  1. Mikko koivu blog
October 14, 2020, 12:02 am