Webasto huolto turku raisio in mexico

Mitä Tarkoittaa Slush

Lauseessa: Enkelisijoittaja oli vaikuttava voima, jonka siivillä bisneksemme nousi uusiin sfääreihin. Exit Exit eli ulospääsy kiiltää monen startup-yrittäjän silmissä maaliviivana yritysidean kehittelystä asti. Tavoitteena on myydä oma osuus perustetusta yrityksestä mahdollisimman nopeasti ja kalliilla, jotta alle kolmekymppisenä pääsee pötköttelemään paratiisisaarille. Lauseessa: Viiden stressaavan työvuoden jälkeen exit tuntuu taivaalliselta – hyvästi työelämä! Impact Impact (suom. vaikutus) on tämän hetken startup-jargon sana numero yksi. Sanalla viitataan esimerkiksi yrityksen yhteiskunnallisiin ja ympäristöllisiin vaikutuksiin. Mitä hyvää yritys tai idea aikoo tuottaa maailmaan? Tänä päivänä impact on liiallisen sanaviljelyn seurauksena villisti leviävä rikkaruoho, joka valloittaa yritysmaailmaa yrityskulttuuri kerrallaan. Kun joku puhuu keksintönsä impactista, kysy, mitä hän sillä tarkoittaa ja hämmästy. Lauseessa: Keksinnöllämme on todellista impactia kenialaisten naisten elämänlaatuun.

Mitie tarkoittaa slush powder

Lauseessa: Jos haluamme tehdä kannattavaa bisnestä, meidän tyylisen kampaamoalan startupin kannattaa heti tähdätä ulkomaille. Teksti: Iiris Anttalainen ja Maria Ruuska Kuvat: Mari Huhtanen

Mitie tarkoittaa slush wine

Käännökset & esimerkit Käyttöesimerkkejä English Subject: Community co-financed projects and Siemens' slush funds more_vert Aihe: Yhteisön yhteisrahoittamat hankkeet ja Siemensin "mustat kassat" English How can you be so sure that it did not use the same methods and the same slush funds for co-funded programmes? Miten voitte olla varma, että se ei käyttänyt samanlaisia menetelmiä ja samoja lahjuskassoja osarahoitettuihin ohjelmiin? English This is not to be used as a slush fund. Tätä ei pidä käyttää minään lahjuskassana. English The German courts have already convicted a former senior executive of the company, who has admitted that slush funds also existed in Greece. Saksan oikeuslaitos on jo tuominnut yhtiön entisen ylemmän johtohenkilön, joka on tunnustanut, että myös Kreikassa oli käytössä "mustia kassoja". English I have previously asked about the alleged involvement of the European Union's own intelligence resources in the management of slush funds in offshore accounts, and I still await a reply.

Tällöin liikevaihtoa kuvaava käyrä muistuttaa jääkiekkomailaa, jossa pitkää tasaista tuotekehitysjaksoa seuraa nopea kasvu. Investori=Sijoittaja. Startup-yritykset pyrkivät yleensä kasvamaan hockeystick-mallilla (ks. hockeystick). Se vaatii rahoitusta alussa ennen kuin kasvu käynnistyy. Sen takia rahoitusta haetaan sijoittajilta. MVP=Tulee sanoista minimum viable product. Se tarkoittaa tuotetta, jolla yritys testaa tuotteensa kysyntää. Pitchaus=Suomessakin on useita pitchaus-kilpailuja. Pitchauksessa yrityksen liikeidea, tiimi ja mahdollisesti ansaintamalli esitellään nopeasti esimerkiksi sijoittajille, asiakkaille tai kumppaneille. Pivotoida=Yrityksen suunnan muuttamista, kun nykyinen liikeidea on todettu kannattamattomaksi. Product/market-fit=Tuotteen sopivuus markkinoille ja tuon markkinan merkittävyys. Seed-kierros=Katso sijoituskierros. Seed-kierros tarkoittaa yrityksen keräämää ensimmäistä rahoituskierrosta. Sijoituskierros=Yritykset keräävät tyypillisesti useita rahoituskierroksia, jotka yleensä ovat edellistä suurempia.

Mitie tarkoittaa slush syrup

Lauseessa: Etenimme siis hyvin leanisti. Ratkaisimme ongelmia, kun niitä tuli eteen. Pitch Pitchin suomennos on hissipuhe. Sijoittaja tai potentiaalinen yhteistyökumppani pitää saada pitchin avulla vakuuttuneeksi yritysideasta yhden hissimatkan aikana. Suomessa ei ole pilvenpiirtäjiä, joten pitchauskello käy sekunneissa. Oma idea kannattaa opetella esittelemään alle minuutissa. Lauseessa: Pitchasin ideani niin hyvin, että hän heti kiinnostui kysymään lisätietoja. Pääomasijoittaja Pääomasijoittaja (venture capitalist) on bisneskonkari, jolla on sen verran rahaa, etteivät satojen tuhansien eurojen menetykset pahasti kirpaise. Pääomasijoittaja kylvää rahojaan kasvuyrityksiin toiveenaan, että kun yritys lähtee lentoon, sijoitetut rahasummat palautuvat moninkertaisina takaisin tilille. Pääomasijoittajaa kalvaa ainainen pelko, että hän sijoittaa vääriin yrityksiin. Usein näin käy: yhdeksän kymmenestä startupista epäonnistuu. Lauseessa: Pääomasijoittajalla jäi sijoituskohteesta pää vetävän käteen.

  1. Mitie tarkoittaa slush maker
  2. Janika Uimonen | J. Rinta-Jouppi
  3. Mitie tarkoittaa slush cups
  4. Kiitorata: Startup-maailman molemmat puolet - Lauri Järvilehto - Google-kirjat
  5. Mitie tarkoittaa slush mix
  6. Slush mitä tarkoittaa
  7. Mitie tarkoittaa slush drinks
  8. Mitie tarkoittaa slush alcohol
  9. Melissa pikku myy vedenkeitin - mel
October 12, 2020, 5:18 pm