Webasto huolto turku raisio in mexico

Paavo Nurmi Marathon 2014

Muutamia isoja rakkoja oli ja hiertymiä nivusissa. Niistä selvittiin kuitenkin muutamassa päivässä. Movember-kapteenina antamani lupaus juostusta Maratonista on näin kuitattu. Kiitos kaikille onnitteluviesteistä ja tsemppauksista. Päätän Sami Putkisaaren sanoihin: Ethän halua jäädä yksinkertaiseksi maratoonariksi.

Paavo nurmi marathon 2014

Startti on mielenkiintoinen kokemus, kun mieli palaa jo kovasti vauhtiin ja ensimmäiset sadat metrit ovat kuitenkin melkoista matelua. Pikku hiljaa ruuhka alkoi kuitenkin venyä pitkäksi nauhaksi juoksijoita ja oman juoksurytmin sai kohtuullisen hyvin kiinni jo ensimmäisellä kilometrillä. Heti alkumatkasta matkaamme liittyi myös ensikertalaisena matkassa juossut Tuomas Lindholm, joka itse epäili jaksamistaan mutta halusi mukaan porukkaan juoksemaan ja se oli iso onnenpotku ainakin minulle. Lähdimme liikkelle ihan hyvää vauhtia ja ensimmäinen 10km vei aikaa 1. 04. 40. Näillä paikkeilla vasen rintalihakseni kramppasi ja hankaloitti juoksemista. Seuraavalla juomapisteellä otin avuksi särkylääkkeen ja se helpotti tilannetta. Oidella alkoivat vaikeudet jossain 18kilometrin kohdilla ja vauhtimme tippui ja puolimatkassa aikamme oli 2. 16. 06. Vielä hetken Oide yritti saada revittyä itseään vauhtiin, mutta vääjäämätön oli edessä ja Oide käskikin meidän jättää hänet taaksensa ja jatkaa kaksin Tuomaksen kanssa.

Jo useamman vuoden olen ajatellut, että juoksen maratonin jossain vaiheessa elämääni. Kahtena edellisenä kesänä eli kesällä 2012 ja kesällä 2013 haave kariutui jalkapallokentillä tulleisiin vaivoihin. 2012 repesi nilkasta nivelside ja 2013 tuli nivuseen repeämä. Nyt päätin hyvissä ajoin jo syksyllä 2013, että tämä on vuosi jolloin maratonin juoksen. Sain mukaani harjoituskaveriksi hienon miehen Jani "Oide" Ojalan, jota ilman valmistautuminen olisi ollut paljon hankalampaa. Toinen kovapää - lenkkikaverini Jani Ojala. Kun jalkapallokausi 2013 päättyi alkoi kova harjoittelu ja yksi kuvaava reissu oli, kun kävimme Taivalpirtilla josta palatessa päätimme ahnehtia lisäkilometrejä ja luonnolisesti eksyimme, jonnekin välillä Kangasala-Kaukajärvi-Hervanta. Sisäinen sissi ei luovuttanut ja lopulta löysin GPS-ja päättely-yhdistelmällä reitin takaisin. Valitettavasti pitkospuut olivat noin 25cm hyisen veden alla ja viimeinen kymppi juostiin kengät läpimärkinä. Lenkki kesti kolme ja puoli tuntia, mutta muurasi lopullisesti yhteen yhteisen tavoitteen ja ilmoittautuminen Paavo Nurmi Maratonille tehtiin jo lokakuussa 2013.

Paavo Nurmi Marathon juostiin la 28. 6. 2014 Turussa. Mukana oli neljä RRR:n jäsentä. Jukka Pulkkinen juoksi ennätyksensä maratonilla: 3:46:26. Jukka Vartiainen juoksi puolikkaalla ajan 1:35:11. Matti Suihkonen juoksi puolikkaan aikaan 1:47:07. Tuula Karttunen juoksi 10 km aikaan 1:37:13. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Lenkkejä kertyi tasaisesti ja vanhan vuoden puolella surkea talvi helpotti valmistautumista. Uusi vuosi alkoi ikävästi, kun jouduin takareiden repeämän vuoksi olemaan kolme viikkoa täyslevossa ja sen perään sairastelimme Oiden kanssa vuorotellen ja paras terä tuntui hukkuvan jatkuvaan sairasteluun. Tuttu, suorastaan legendaarinen näky Tamperelaisille. Sairastelu taittui ja harjoitusmäärät alkoivat kasvaa. Viisas, mutta tuskallinen päätös lykätä oman jalkapalloharrastuksen alkua edesauttoi terveenä pysymisessä ja lisäsimme pikku hiljaa juoksumäärät kolmeen kertaan viikossa, niin että lenkit sisälsivät kaksi lyhyttä ja yhden pitkän lenkin viikossa. Peruslenkkien lisäksi juoksimme rappusia, lukonmäkeä ja erilaisia intervalleja, jotka toivat veren maun suuhun. Mitään varmuutta niiden hyödystä maratonharjoitteluun en omaa, mutta itselleni ne toimivat hyvinä herättelijöinä jaloille jatkuvan yksitoikkoisen lenkin sijaan. Viikot ja kuukaudet kuluivat ja koko ajan oma harjoitusmääräni kasvoi, kun ensin mukaan tuli 100km/viikko työmatkapyöräily ja vapun jälkeen liityin vielä TamU-K:n harjoitusvahvuuteen ja sitä kautta viikkoharjoitusmäärä kasvoi pahimmillaan 5-6 kertaan viikossa.

 1. Webmail a katsastus fi 10
 2. Vapaat vuokra-asunnot
 3. Paavo nurmi marathon 2014 pictures
 4. Husqvarna lth 154 varaosat parts
 5. Kalsium, ionisoitunut (2019 fS-Ca-Ion) – SYNLAB | laboratorio
 6. Uusi brittikirja: suomalaisprofessori houkutteli Hitlerin kakkosmiehen brittien vangiksi - Kotimaa - Ilta-Sanomat
 7. Paavo nurmi 2012
 8. Paavo nurmi marathon 2014.html
 9. Paavo nurmi marathon 2014 result
 10. Ennen kuin kuolen
 11. Paavo nurmi quotes

Paavo Nurmi Marathonilla juokset legendan jalanjäljillä Turun keskustan sykkeessä, Ruissalon luonnossa ja Aurajoen rannalla Koe kesän kuumin juoksu elokuussa järjestettävässä Paavo Nurmi Marathon -tapahtumassa! Uusi tapahtumapäivä antaa hyvät mahdollisuudet kerätä juoksukuntoa kesän läpi. Valitse kymppi, puolimaraton tai maraton, ja ilmoittaudu mukaan. Paavo Nurmi Marathon on yksi Turun suurimpia kesätapahtumia.

October 13, 2020, 8:40 am