Webasto huolto turku raisio in mexico

Project Manager Palkka

 1. Project manager palkka de
 2. Project manager palkka salary

2018-09-19 Näetkö itsesi projektipäällikkönä matkustamassa ympäri Suomea? Etsimme henkilöä huolehtimaan tuotteiden käyttöönotosta Aurora Innovationin asiakkaille. Jos sinulla on kyky hallita montaa projektia samanaikaisesti ja haluat kehittyä projektien läpiviennissä, lue lisää ja hae pian! KUVAUS Aurora Innovation etsii kokoaikaista Project Manageria Espooseen! TYÖTEHTÄVÄ Aurora Innovation auttaa yrityksiä ja organisaatioita parantamaan asiakaspalvelun tavoitettavuutta ja helpottaa yhteydenottoa yrityksen ja asiakkaiden välillä. Työtehtäviisi kuuluu käyttöönottoprojektin haltuunotto sen jälkeen, kun tuote on asiakkaalle myyty. Teet tuotteeseen tekniset esivalmistelut ja huolehdit kommunikaatiosta asiakkaan suuntaan. Käytännössä varmistat siis, että tuote on valmis asiakkaalle, ja että asiakas on valmis sen käyttöönottoon. Järjestät koulutuksia n. 2 – 3 kertaa kuukaudessa ja varmistat, että asiakas on tuotteeseen tyytyväinen. Työtehtäviisi kuuluu: Tuotteen tekniset esivalmistelut Aikataulutus ja kommunikaatio asiakkaan kanssa Koulutusten järjestäminen ympäri Suomea Tehtävä sopii sinulle joka haluat kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa omaan työhösi.

Project manager palkka de

Haluat ja osaat työskennella suorassa asiakaskontaktissa. Asiakkaamme puhuvat suomea, joten kieltä on osattava riittävästi. Osaat ja haluat työskennella omatoimisesti. Lisäksi on tärkeää, että haluat olla mukana tekemässä Gelosta mahtavan paikan olla töissä. Asiakasprojektien lisäksi Gelossa on jonkin verran omaa tuotekehitystä. Sijainti Tampere, etätyö mahdollinen. Ensisijassa tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, mutta joustoa löytyy. Voit tehdä osa-aikaisesti tai esim. free-lancerina, miten haluat. Halutessasi saat myös palkkausmallin, jossa palkka muodostuu takuupalkasta ja osuudesta laskutetuista tunneista. Harjoittelu Voit hakea harjoittelijaksi, jos opiskelet ohjelmointia esimerkiksi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Tarjoamme mahdollisuuden opiskelun ja työn joustavaan yhdistämiseen. Hakuohjeet Hakuohjeet löydät seuraamalla vihjeitä. Vihje 1:

Project manager palkka salary

Yrityksessä yksi arvoista on yhteistyö ja he näkevätkin, että visioon päästään yhteistyön ja toisten auttamisen kautta. ETSIMÄMME HENKILÖ ON Ideaalihakijallamme on kaupallinen korkeakoulutus ja sinulla on kokemusta projektien hallinnasta. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta IT-, telecom- tai terveydenhuoltoalalta tai kiinnostusta tekniseen puoleen. Langat pysyvät hyppysissäsi, hallitset mahdolliset stressaavat tilanteet hyvin ja näet itsesi kouluttamassa muita ihmisiä. Sinulla on takaraivossa asiakaspalveluhenkinen ja myyntihenkinen asenne ja pidät työsi järjestyksessä. Työkielinäsi ovat suomi ja englanti. Etsimällämme henkilöllä on: Kaupallinen korkeakoulutus Kokemusta projektien hallinnasta Hyvä stressinsietokyky ja esiintymistaito Asiakaspalveluhenkinen asenne ja järjestelmällinen työote Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsi etuna. Office-ohjelmat hallussa Ajokortti Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 1. Sudio kuulokkeet arvostelu
 2. Product manager palkka - Palkkavertailu
 3. Nordea sijoitus hinnasto
 4. Project manager palkka
 5. Project manager palkka free
 6. Veikkauksen parhaat pelit
 7. Project manager palkka torrent
 8. Project manager palkka 17
 9. Finance manager palkka - Palkkavertailu
 10. Project manager palkka pdf
 11. Project manager palkka 2017
 12. Product owner palkka - Palkkavertailu

5 558 € Paljonko on Finance manager palkka? Finance manager keskipalkka on 5 558 € kuukaudessa. Palkka-arvio perustuu 19 finance manager palkkaan, jotka on nimettömästi lisätty Palkkavertailuun. Lisää oma palkkasi 4000€ matalin 5600€ keskipalkka 6500€ korkein 3250€ - 3900€ 1 kpl 3900€ - 4550€ 3 kpl 4550€ - 5200€ 4 kpl 5200€ - 5850€ 4 kpl 5850€ - 6500€ 6 kpl Finance manager palkka eri yrityksissä Päivitetty 2020-04-28 17:06:54

October 14, 2020, 6:38 am