Webasto huolto turku raisio in mexico

Oulainen Avoimet Työpaikat

Oulaisten kaupunki, Pyhäjokialueen vireä palvelukeskus, sijaitsee Pohjanmaan radan ja kantatie 86:n varrella. Kaupungissa on erinomaiset terveydenhuollon palvelut, kuten Oulaskankaan sairaala, Taukokankaan hyvinvointikeskus ja monet muut palveluyksiköt. Oulainen on myös monipuolinen opiskelu- ja kulttuurikaupunki. Oulun seudun ammattikorkeakoulun yksikössä ja ammatillisen koulutuskuntayhtymä JEDU:n yksiköissä voi opiskella moniin eri ammatteihin. Oulaisissa opiskelee noin 900 toisen asteen ja ammattikorkeakoulun opiskelijaa. Oulainen tunnetaan eri puolella Suomea myös tapahtumistaan. Merkittävimmät ovat kesäisin järjestettävät waltakunnalliset weteraanikonepäivät yli 20 000 kävijän voimin sekä syksyllä järjestettävät Oulaisten musiikkiviikot. Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Vakituisten tehtävien lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia muun muassa vanhustenhuollon eri yksiköissä, terveyskeskuksessa, päiväkodeissa ja ruoka- ja siivouspalveluissa.

Työnantaja Oulaisten kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry

85 työpaikkaa ( 25 km: n säteellä) Kaikki Uudet Varhaiskasvatuksen henkilökohtainen avustaja Oulaisten kaupunki Oulainen, Pohjois-Pohjanmaa 1 990 €/kk Oulaisten kaupungissa haettavana yksi (1) määaäaikainen varhaiskasvatuksen henkilökohtaisen avustajan tehtävä ajalle 1. 8. 2020 - 30. 6. 2021. Tehtävä sijoittuu Metsolan päiväkotiin. … Siivooja A&A Palvelut Oy ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan yritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 250 organisaatiota ja kotitaloutta Oulun, Ylivieskan, Oulaist… Myyjä Amiko Lahti Oy Ylivieska, Pohjois-Pohjanmaa Aurinkovoimalat ovat kestävä ja helppo tapa pienentää sähkölaskua - aurinkoenergian käyttäjä säästää valinnallaan myös luontoa. Aurinkosähkön kysyntä on nyt kovempaa kuin koskaan… Ohjaaja Mehiläisen Tehtäväkuvaus ja tehtävän vaatimukset: OHJAAJA AVOPALVELUIHIN, FAMILAR OY Familar Keski-Pohjanmaan avopalvelut tuottaa monipuolisia tukivaihtoehtoja sekä lapsiperheille että ai… Laaja-alainen erityisopettaja Laaja-alainen erityisopettaja, määräaikainen ajalle 1.

Lue lisää

Avoimet

Tarvitsemme lisävahvistusta Nivalan / Ylivieskan tiimiin. Työ tapahtuu pääsäntöisesti Nivalan, Ylivieskan ja Sievin aluella. Kuntoutustyön … Puheterapeutti Puheterapeutti - tule meille töihin! Tarvitsemme vahvistusta Ylivieskan tiimimme. Tiimissä työskenteleen tällä hetkellä fysioterapeutteja. Haluamme vahvistaa tiimin moniammattill… Työnjohtaja Wetteri Oy Haemme työnjohtajaa Ylivieskan toimipisteeseen. Etsimme nyt osaavaan joukkoomme työnjohtajaa vahvistamaan henkilöautohuollon asiakaspalvelutiimiämme Ylivieskan Wetterille. Odot… Rakennustyöntekijä Etsimme rakennustyöntekijöitä Ylivieskaan ja lähialueelle. Voit olla uusi tekijä rakennusalalla tai pitkän linjan ammattilainen, työtehtävät määritellään osaamisesi mukaan. Työte… Muruvana Oy Haemme Peruspalvelukuntayhtymä Kallion sekä Oulaisten alueelle perhetyöntekijää. Tehtävään kuuluu lastensuojelun ja sosiaalihuoltolain mukaisen perhetyön tehtävät. Työ tehdään asia… Tietopalveluneuvoja Oulun Yliopisto Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyhteisö, jossa työskentelee noin 15 000 opiskelijaa ja 3000 työntekijää.

Oulaisten kaupunki avoimet työpaikat

Tyypillisiä tehtävänimikkeitämme ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, lastentarhanopettaja, lastenhoitaja, koulunkäyntiavustaja ja opettaja. Tervetuloa pirteään joukkoomme! Katso Oulaisten kaupungin avoimet työpaikat Lue lisää

 • Puolimatkan talli tuusula and associates
 • Työpaikat urheilu
 • Avoimet työpaikat - Oulainen | Careerjet
 • Google analytics suomi
 • Paljonko sinun korkeakoulustasi valmistuneet tienaavat? Uusi tutkimus laittoi yliopistot ja ammattikorkeakoulut järjestykseen | Yle Uutiset | yle.fi
 • Ssab oulainen avoimet työpaikat
 • Oulaisten kaupunki avoimet työpaikat
 1. Joulu
 2. R kioski harjavalta
 3. Turku oulu bussiere dunoise
 4. Garmin vivomove hr sport kokemuksia
 5. Foreca jokioinen 10 mile
October 13, 2020, 3:06 am