Webasto huolto turku raisio in mexico

Grand Voyager Tyyppiviat

 1. Grand voyager tyyppiviat resort
 2. Grand voyager tyyppiviat free
 3. Grand voyager tyyppiviat series
 4. Grand voyager tyyppiviat watch

4 R4 DOHC 16V EDZ 2429 cm 3 108 kW (147 hv) @ 5200 r/min 226 Nm @ 4000 r/min 3. 0 V6 6G72 2972 cm 3? kW (? hv) @? r/min? Nm @? r/min Kiina 3. 3 V6 OHC 12V EGA 3301 cm 3 128 kW (180 hv) @ 5200 r/min 285 Nm @ 4000 r/min 3. 8 EGH 3778 cm 3? kW (? hv) @? r/min? Nm @? r/min Dieselmoottorit [ muokkaa] 2. 5 CRD R4 OHC 16V Turbo 2499 cm 3 104 kW (140 hv) @ 4000 r/min 312 Nm @ 1800 r/min 2. 8 CRD 2776 cm 3 110 kW (149 hv) @ 3800 r/min 360 Nm @ 1800 r/min Mitat [ muokkaa] Grand Pituus 4803 mm 5094 mm Leveys 1997 mm Korkeus 1748 mm Akseliväli 2878 mm 3030 mm Raideleveys (e/t) 1600/1626 mm Omamassa 1815–1975 kg 1835–2045 kg Tavaratila 440/4080 l 580/4680 l Polttoainesäiliö 75 l Lähteet [ muokkaa] Tekniikan Maailma 13/2003 Artikkeli käyttää sisältöä englanninkielisen Wikipedian Voyager Chrysler Voyager -artikkelista. Wikipediasta voi ottaa tekstiä tietyin ehdoin, koska Wikipedia on GFDL -lisenssillä.

Grand voyager tyyppiviat resort

 1. If Vahinkovakuutusyhtiö Oy - Tampere Hämeenkatu, TAMPERE - Hyrynsalmiopas
 2. Grand voyager tyyppiviat hotel
 3. Grand voyager tyyppiviat manual
 4. Ylen kysely: Kansanedustajat tyrmäävät lapsilisien poiston hyvätuloisilta – "Se olisi vääränlainen viesti", "Koko järjestelmän rahoittaminen voisi vaarantua" | Yle Uutiset | yle.fi
 5. Myytävät asunnot turku keskusta chelsea
 6. Sanifani kalajoki hinnasto
 7. Kups suomen cup
 8. God morgon mehu mainos
 9. Grand voyager tyyppiviat watch
 10. Grand voyager tyyppiviat free
 11. Ruusu kukka hoito
 12. Tokmanni trio lahti aukioloajat

Grand voyager tyyppiviat free

jos menee penkille jotain... ), tosin meillä ei kersat kyllä paljon syö ja juo matkalla... eikä siis porsastele. Bonus herkkuina dvd ja paljon automaatti tietysti. Mutta ehdottamasti parasta on se että ne penkit saa laitettua lattian alle. Mahtava vehje. Huolto llä ainakin täällä Ruotsissa autonhuolto maksaa... Amerikkalaiset eivät osaa ajaa autoa ilman automaattilaatikkoa, enkä osaa minäkään! Kaikki kolme autoa, mitkä olen omistanut on ollut automaateilla. Moottori meidän autossa on se isompi, ja pitkällä matkalla kulutus ei ole niin iso. Olen nähnyt mainoksen siitä uudesta Kannatan. Terveisin riesa Mekin tutustuttiin Voyageriin tammikuussa autoa hankkiessamme, mutta todettiin se mahdottomaksi polttoainesyöpöksi verrattuna moneen muuhun tila-autoon. Me päädyttiin hankkimaan Ford Galaxy diesel, jonka keskikulutus on muistaakseni 6, 5 l/100 km. Jos olette ostamassa uutta autoa, päästöillä on vaikutusta autoveroon, polttoainelaskuihin ja tulevaisuudessa myös vuotuiseen auton käyttömaksuun...

Moottoriviat Moottorin öljyvuotoja. Sytytyselektroniikkavikoja. Laturivikoja. Akkuvikoja. Vaihteiston ja voimansiirron viat Pahoja automaattivaihteistovikoja. Ohjauslaiteviat Raidetangon päät ovat väljät. Pakoputkistoviat Pakoputkisto on ruostunut. Ruosteviat Alustassa ruostevaurioita. Ei kommentteja

Grand voyager tyyppiviat series

Kommentit (10) Meillä on kaksi lasta. Pätkääkään ei olla kaduttu auton ostoa. Huollot eivät ole olleet kalliita Autokeskus Konalassa. Tuossa autossa oli myös vuosimallissa tyyppivikana käsijarrussa löysyyttä ja siitä tuli pian meille ilmoitus ja käsijarru korjattiin, toimii hyvin nyt. Bensan kulutus on lähes vakio, oli kyse kaupunki- tai maantieajosta. N. 10 litraa sataselle kuluttaa aina... Kääntösäde on suuri ja menee aikaa hahmottaa auton rajat, mutta kun oppii tuota autoa ajamaan, niin... Matka-ajossa ihana. Näkee pitkälle, lyhyempikin ihminen. Tehty " yksinkertaisille amerikkalaisille" eli " idioottivarma". Kaikenlaisia valoja ja merkkiääniä löytyy, juomatelineitä yms. pientä yksityiskohtaa. Yksinkertainen silti, helppo ajaa. Mutta parkkipaikat ja parkkihallit ovat usein liian pieniä jopa tuolle " minimallille". Silti, hinta-laatusuhde kohdallaan, suosittelen!!! Vaikka puhunkin nyt pienemmästä mallista. Ystäväni ajaa samanlaisella kuin me ja hänellä on neljä lasta eikä ole ollut heilläkään valittamista.

Molempiin olemme olleet tyytyväisiä. Chevroletiin verrattuna ei varmaan eroja löydy kuin auton ulkonäöstä. Meillä toinen sivuovi sähköllä joka on pienten lasten kanssa vaarallinen mutta senkin saa vaihdettua manuaaliksi jos haluaa. Parkkihallit ja parkkipaikat ovat alussa hankalia ennenkuin auton hahmottaa. Itse en osaa ajaa parkkiin suoraan kuin vasemmalle koska pihaan käännyn aina samoin. Peruuttaminen mielestäni helpompaa. Bensaa kuluu mutta sille ei oikein voi mitään. Uudet päästömaksut vai millä nimellä ne ovatkaan tulee kyllä jenkkiautoissa kalliiksi. Eli kumpaan malliin päädyttekään ei varmaan ole huono valinta. Meillä vielä nyt 3 lasta mutta syksyllä 4. tulossa ja hyvin mahdutaan:) Moschino Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Grand voyager tyyppiviat watch

Chrysler Voyager 3, 3 A SE Touring maksoi 41 840 € v. 2003 ja Voyageria myytiin Suomessa suhteellisen paljon. Tarjolla oli myös pitempi Grand Voyager. Voyagerin ajo-ominaisuudet ovat hyvät. Jousitus kantaa hyvin täyttä kuormaa ja ajettavuus säilyy hyvänä. Taka-akseli toimii hienosti. Kuljettajan istuinta säädetään sähköllä. Takana oleva liukuovi on kätevä. Keskellä on 2 erillisistuinta ja kolmannella penkkirivillä kolmen istuttava yhtenäinen penkki. Tavaratila on iso. Melutaso on kohtuullinen, mutta tuulen ääni kuuluu maantieajossa. Kuten kaikissa vertailun tila-autoissa, kolmannella penkkirivillä on selvästi enemmän melua kuin keski- ja etuistuimilla. 6-sylinterinen 3301 cm³ V-moottori, 128 kW, 285 Nm. Chrysler Voyager 3, 3 A SE Touring kiihtyi 0–80 km/t 8, 6 sekunnissa ja 0–100 km/t 12, 6 sekunnissa Tekniikan Maailman 13/2003 vertailussa. Kulutus on melko iso. Auto painaa 1870 kiloa. Rekisteröinti [ muokkaa] Vuosi 2001 2002 2003 2004 2005 2007 Määrä (kpl) 712 439 762 350 306 462 Moottorit [ muokkaa] Bensiinimoottorit [ muokkaa] Malli Vääntö 2.

Suuret kiitokset teille, teistä oli apua, ainakin vähäsen.. =o) Uutta ei olla ostamassa, ei oo varaa laittaa 60000¿ autoon jonka hinta laskee saman tien kun auton ajaa kaupasta ulos.. Dieseli meille tod. näk. olis fiksumpi, kilometrejä tulee n 30000km/vuosi. Mutta me jatkamme auton metsästystä, onneksi on vielä vähän aikaa, ennenkun tää neljäs saa istua autossa.. Tänään löydettiin nettiautosta Chevrolet joku sport.. aika paljon saman näköinen kun Voyager.. Mutta etsintä jatkuu.. t. jonzku80 rv 9+5 Meillä Chrysler Grand Voyager 3, 3 vm-98 (ruotsista ostettu) automaattiv., beiget nahkapenkit ym herkkuja. Ainoat miinukset annan bensankulutukselle (varsinkin kun vetää hevostraikkua) ja takana keskipenkin lannevyölle, eli jos viides tulee, on asennettava kolmipistevyö!? Muuten ollaan mieheni kanssa tosi tyytyväisiä tähän malliin. Suosittelen:-) Miten auton kanssa pärjää parkkihalleissa ja parkkipaikoilla? Meillä ollut sekä chrysler grand voyager -97 vuotinen että nyt tuo chevrolet trans sport -01 jonka löysit nettiautosta vai mikä se oli.

Me vaihdoimme kans autoa pari kuukautta sitten, tosin Opel Zafiraan ja olikin kuulkaan yllätys, kun rekisteröinnin jälkeen tipahti se mikä lienee käyttömaksu-lappu luukusta: 658 euroa vuodessa! :O Ja minä kun luulin, että diesel olisi ympäristön sekä kulutuksen kannalta fiksu auto. P-n marjat. Kone on muuten 1. 9 eli isommalla koneella tuo käyttömaksu tms. varmaankin kohoaa vielä. Eli ei kannata dieseliä ostaa, ellei sitten todella ajele paljon. On meinaan se menovesikin nykyään niin kallista ja siihen päälle sitten voi laskea 50 euroa/kk tyhjästä (se mainittu käyttömaksu):Z Fuulis Tietenkään ei kannata hankkia dieselautoa, jos autoilee vähän. Kannattavuuden raja kannattaa jokaisen laskea itse autokohtaisesti huomioiden mm. ero ostohinnassa, polttoainekulut, vuotuiset käyttömaksut ja oletettu hintaero jälleenmyyntihinnassa sitten, kun autosta luopuu. (käytetyn dieselin myyntihinta on parempi kuin saman verran ajetun bensa-auton). Yleensä kannattavuuden raja lienee jossain noin 20. 000 km:n paikkeilla vuodessa.

Penkit saa pois/paikkoja voi vaihtaa (1kpl 3h penkki + 2kpl yksittäispenkkejä). Liukuovet takana on yksi erittäin suuri plussa, kun on tottunut tavallisiin auton oviin. Lapsia sai joka kerta varoittaa ovien avaamisesta, ettei ovi kolhaissut viereistä autoa. Nyt mahtuu autoon pienestäkin välistä, kun ei ovi tarvitse tilaa auetakseen. Huolloista ei ole kokemusta, kun isäntä on koulutukseltaan autonasentaja (ei kylläkään tee työkseen niitä hommia), joten ei ole tarvinnut huoltoon viedä. Osat ei ole olleet tähän saakka sen kalliimpia kuin muihinkaan meidän autoihin. Terv. Äippä, joka kuulee vihjauksia, että autoon mahtuis vielä yks... ;D Sisältö jatkuu mainoksen alla nolla viitosen vuosimallia (05) Town and country, stow and go! Paras auto mies muistiin ja meillä toimii superhyvin. Viisi lasta ja kaksi aikuista ja vielä siihen kaksi koiraa matkustaa mukavasti. käymme paljon suomessa, joten sijoitimme matkamukavuuteen, joita näissä amerikkalaisissa autoissa löytyy. Meillä auto on kaikilla herkuilla, ehdottomasti nahkapenkit, ei kangasta (lapsiperheille hyvä!

October 12, 2020, 1:18 pm