Webasto huolto turku raisio in mexico

Old Jerusalem Lehtisaari Menu

 1. Old jerusalem lehtisaari menu price
 2. Old jerusalem lehtisaari menu free
 3. Old Jerusalem – Lounaslaatikko

Uudenvuoden riehakkaat juhlat ovat takana ja uusi vuosi nytkähti käyntiin tavaran palautuksella Verkkokauppaan, joten normaalista poiketen tulin autolla ytimeen. Tästä intoutuneena päätin käydä tsekkaamassa hieman hankalan matkan päässä sijaitsevaa Old Jerusalem -ravintolaa. Tämä Lehtisaaren hieman kulahtaneessa ostarissa sijaitseva, lähi-idän ruokaa tarjoava mesta on ymmärtääkseni Maunulan ostarilta lähteneen New Jerusalem -ravintolan uusi yritys, jännä että molemmat ovat sijoittautuneet tällaisiin vanhoihin ostareihin. Itse kävin silloin taannoin kerran siellä New Jerusalemissa ja se oli oikein oiva paikka, joten odotustaso oli korkealla. Tästä paikasta taisi olla hetki sitten Nyt-liitteen artikkelikin (olihan sellainen, täällä). Paikka tarjoaa hummus-, falafel- ja shawarma-annoksia sekä alkupaloja että näistä koostettuja lasten annoksia (ei mitään nauravia nakkeja yms, mikä on juurikin oikein tehty). Tänään ilmeisen fiksatulla menulla löytyi (mm. näitä on niin paljon, että en kaikkia tähän tabuloi): Hummusfalafel eli hummusta, falafelpyöryköitä, tomaattisalaattia ja persiljaa (9e); Falafel laffa eli täytetty rullaleipä falafelilla, hummuksella, salaatilla, munakoisolla, hapankaalilla ja tahinikastikkeella (9e); Shawarmapita eli täytetty pitaleipä shawarmalla, hummuksella, salaatilla, munakoisolla, hapankaalilla ja tahinikastikkeella (8, 50e) sekä "pièce de résistance", Sultaanin annos eli falafelpyöryköitä, hummusta, taboulehia, salaattia, munakoisoa, hapankaalia ja tahinikastiketta (13, 90e).

Old jerusalem lehtisaari menu price

Old Jerusalem sijaitsee Lehtisaaren ostoskeskuksessa. Julkaistu: 17. 12. 2015 17:30, Päivitetty 18. 2015 12:13 Old Jerusalem Pikatesti Missä? Lehtisaarentie 1, p. 050 4434 391 Milloin? Ma–pe 11–19, la–su 12–19 Paljonko? Pääruoat 7–13, 90 e, alkuruoat 3, 50–7, 50 e, juomat 1, 50–4 e Maja Coffee Roastery Pikatesti Missä? Lehtisaarentie 1, Milloin? Ke–pe 12–17, la 12. 30–17 Paljonko? Kahvi 3 e, tee 3–4 e, muut juomat 2–3, 5 e, kakut 3, 80–5 e Seuraa uutisia tästä aiheesta

Mutta entäs se ravintolan nimi. Abbas on syntyjään Irakin kurdi ja muslimi, joka on asunut Suomessa yhdeksän vuotta. Abbas hymyilee ja sanoo, että nimeä on moni ihmetellyt, mutta se on hänestä hyvä ja erottuva. Joskus tulevaisuudessa Old Jerusalem -ravintoloita on Abbasin suunnitelmien mukaan tulossa lisää. Yrittäjä ei kuitenkaan haaveile niistä. Hän ei oikeastaan haaveile mistään. –Minulla on kaikki. No, ehkä lomasta haaveilen, sanoo kolmen lapsen isä. Old Jerusalem Lähi-idän ruokaravintola sijaitsee Myyrmäessä, Vuollemutka 9C:ssä. Avoinna ma–la klo 11–20 ja su 12–20. Anniskeluoikeudet. Myös take away ja kotiinkuljetus. Ruoka ja juomat Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ravintolat tarvitsevat muun muassa kunnon ilmastoinnin ja rasvankäsittelykin pitää järjestää, ettei se tuki viemäriä. Abbas on silti omalla alallaan. – Ravintola-ala on hyvä ala, hän hymyilee. Yrittäjyyden Suomessa Abbas aloitti kuitenkin siivousfirmalla. –Se on edelleen olemassa ja toimii. Old Jerusalem keskittyy tiukasti Lähi-idän ruokaan eikä se edes lounaalla tee myönnytyksiä pastan ja nauravien nakkien suuntaan. Old Jerusalemin tarjoilee kaikkea hummuksesta taboulehiin ja kana-shawarmasta falafeleihin. Falafelit tehdään taikinasta asti itse, omalla reseptillä ja joka päivä. – Meillä ei käytetä pakasteita, Abbas sanoo. Falafelit ovat heidän suosituimpia annoksiaan, kuten oman reseptin linssikeitto. Suurin ja suosituin on kuitenkin Sultaanin annos. Siinä on melkein kaikkea: falafelejä, shawarmaa, hummusta, taboulehia, paistettua munakoisoa, hapankaalia ja tahinikastiketta. Abbasin annokset ovat tehneet monista asiakkaista kantakävijöitä. Minulla on kaikki. No, ehkä lomasta haaveilen. "

Old jerusalem lehtisaari menu free

En ole tullut laskeneeksi, montako kertaa olen paikassa käynyt, mutta monta – enkä silti tarpeeksi monta. Ensipuraisu maailman rapeimpiin falafeleihin vakuutti, ja sittemmin olemme Markuksen kanssa tehneet retkiä Lehtisaareen ihan vain näiden falafelien vuoksi. Kesähän on mitä parasta aikaa tehdä vaikka pyörällä retkiä lähiöihin kauniisiin maisemiin hyvä ruoan äärelle. Vaikka lasken itseni erittäin hyvien falafelien tekijäksi, niin joskus kokkausta voi myös ulkoistaa. Ainakin siinä tilanteessa, kun äiti edellisenä iltana keksii, että halutaan huomiseksi sata falafelia. Olisihan sitä vielä periaatteessa ehtinyt, mutta toisaalta Old Jerusalem ruoka on tehnyt sellaisen vaikutuksen, että halusimme tilata heiltä 100 falafelia eilisiin siskoni ylioppilasjuhliin kaikkien lukuisten muiden itseni valmistamieni herkkujen joukkoon. Haha, ja niinhän siinä kävi, että juuri falafel-reseptiä kyseltiin vaikka kuinka:D. (Kuva näistä falafeleista artikkelin ensimmäisenä kuvana). Za'atar-leipää ja labnehia.

Old Jerusalem – Lounaslaatikko

Tätä tekis just nyt mieli. Kaikkiin annoksiin kuuluu aina itse tehdyt pitaleipäsiivut ja aivan todella hyvä linssikeitto, jota olen yrittänyt matkia kotona – toistaiseksi tuloksetta. Jo ihan vain näillä saa itsensä täyteen ennen varsinaisen annoksen saapumista. Annosta saa odotella ehkä 10-15 minuutin ajan, minkä mieluusti odottelee, kun tietää heidän valmistavan kaiken mahdollisimman alusta asti asiakkaalle. Kun iso falafelpitaleipä maksaa 7, 50 sisältäen keiton ja leivän, niin eikö siinä voi sanoa jo säästävänsä. Jos jotain valitettavaa paikassa on, niin annoskoko on todella suuri – jos se nyt on miinus. Edes paikan suurinta, sulttaanin annosta, joka sisältää kaikkea mahdollista, ei Markuskaan ole saanut kerralla syötyä. Henkilökunta kyllä pakkaa kiltisti aina mukaan ylijääneen annoksen, josta riittää vielä seuraavaksikin lounaaksi. Lapsille paikka kyllä tarjoaa hieman pienempiä ja vieläkin edullisempia annoksia. Falafel-pita. All time favourite. Ne falafelit eivät voisi olla enää yhtään rapeampia, ja silti vielä pehmeitä sisältä.

 • Keravan Keskusapteekki, Kerava — osoite, puhelin, aukioloajat, arvostelut
 • Oneplus lasin vaihto vs
 • Old jerusalem lehtisaari menu san antonio
 • Old jerusalem lehtisaari menu 2017
 • Old jerusalem lehtisaari menu new york

Ne falafelit olivat erittäin herkullisia, rapsakka kuori, pehmeä sisus ja mainiosti maustettu, mutta ehkä snadisti kuivakka? Tosin tämä hoitui sillä ihanalla hummuksella ja tahini-kastikkeella joka oli niin hyvän makuista, että tähän tuli jonkinasteinen addiktio. Salaatit olivat nekin maukkaita ja taitavasti maustettuja ja tässä tulikin sellainen olo, että sen shawarman olisi voinut ihan hyvin jättää pois, veget olivat niin loistavan makuisia ettei tässä kaivannut mitään lihaa mukaan. Kaikenkaikkiaan tämä oli niin tasokas lounas, että suosittelen tulemaan pidemmänkin matkan päästä. Ihan eri leveleillä kuin joku normi kebab/pizzamesta ja mielestäni jopa parempaa kuin erinomainen levant, tosin vähän tässä rokottaa se etäisyys ytimestä, tänne pitää ihan erikseen lähteä. Sisustus on sympaattisen omatekoinen ja kotoisan viihtyisä, täällä oli oikein kiva asioida vaikka itse ostoskeskus onkin sellainen kuin nämä vanhemmat tuppaavat olemaan. Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja huomioonottavaista, erikoiskahviakin yrittivät tarjota loppuun, mutta piti jo lähteä eteenpäin.

 1. Cheryl ainoa
 2. Tietojen siirto puhelimesta toiseen samsung
 3. Tampereen yliopisto hyväksytyt 2019
 4. Matkatoimistot suomessa
 5. Google home tietokoneelle city
October 12, 2020, 12:30 pm