Webasto huolto turku raisio in mexico

Päijät Hämeen Putkihuolto

  1. Yhteystiedot | Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy
  2. Etusivu - Lahden Putkihuolto Oy
  3. Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy - Y-tunnus: 2330812-0 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  4. Lahden Putkipalvelut Oy | Yhteystiedot | Lahti

Rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Lähdetie 6 17110 Suomi Puh: 0449752382 2. Rekisterin nimi Lahden Putkipalvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri. 3. Rekisteriasiat Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti. 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. 5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi Sähköpostiosoite Matka- ja/tai muu puhelinnumero Organisaatio ja asema Organisaation osoitetiedot Yhteysloki 6.

Yhteystiedot | Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy

  1. One piece kirjat
  2. Lahden Putkipalvelut Oy | Yhteystiedot | Lahti
  3. Lääkärinlausunto vammaisen pysäköintilupaa varten
  4. Päijät hämeen putkihuolto lyrics
  5. LVI-asennus | putkityöt | LVI-Lisäturva | Päijät-Häme, Lahti, Etelä-Suomi | Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy

Etusivu - Lahden Putkihuolto Oy

Laskutustiedot Verkkolaskut Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy (y-tunnus 2330812-0) verkkolaskuosoite: 003723308120 operaattori: Pagero välittäjän tunnus: 003723609900 Paperilaskut Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy OVT 003723308120 PL 908 02066 DOCUSCAN

Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy - Y-tunnus: 2330812-0 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. 8. Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. 9. Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Lahden Putkipalvelut Oy | Yhteystiedot | Lahti

Tietoa yhtiöstä Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy on perustettu vuonna 2010. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lahti, ja pääasiallinen toimiala LVI-alan työt. Yhtiön toimitusjohtaja on Mika Petteri Okkola. Yhtiön Päijät-Hämeen Putkiasennus Oy liikevaihto oli 1, 79 miljoonaa ja tilikauden tulos 118 tuhatta. Liikevaihto nousi 184, 1%. Liikevoittoprosentti oli 7, 9%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2019. 04/2019 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 8 työntekijää. Työntekijämäärä pysyi samana verrattuna edelliseen tilikauteen. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä.

Orimattilan Putkityö Oy palvelee rakentajia ja remontoijia Olemme lämpö-, vesi- ja ilmastointitöihin erikoistunut perheyritys. Remonttiasentajamme korjaavat ja uusivat viemäri-, lämpö- ja vesijohdot sekä kattilat, hanat ja pumput. Öljypoltinasentajamme hoitavat polttimoiden huollot, vaihdot ja savukaasuanalyysit. Jos lämmitysmuodon vaihto esim. öljystä pellettilämmitykseen tai maalämpöön on ajankohtaista, otathan yhteyttä! Hinnoittelemme urakkamme aina edullisesti, sillä onhan niin, että korkea ammattitaitomme tuo työvaiheisiin sujuvuutta ja sitä kautta hyödyt näkyvät asiakkaillemme järkevänä hinnoitteluna. Orimattilan Putkityö Oy palvelee monipuolisesti Päijät-Hämeen talousalueella, kuten Mäntsälän, Myrskylän, Lahden ja Orimattilan alueella. Otamme mielellämme vastaan työtilauksia myös pääkaupunkiseudun alueelta. Miten tavoitat meidät nopeasti? Soita numeroon: 040 513 8073 Tiedämme, että LVI-työt ovat joskus sellaisia luonteeltaan, että tarvikkeet ja palvelu olisi toivottavaa olla nopeasti saatavilla.

October 13, 2020, 7:16 pm