Webasto huolto turku raisio in mexico

Lataa Pyhäpäivät Kalenteriin

4. (perjantai) Pääsiäispäivä 12. (sunnuntai) 2. pääsiäispäivä 13. (maanantai) Vappu 1. 5. (perjantai) Äitienpäivä 10. (sunnuntai, ei virallinen pyhäpäivä) Helatorstai 21. (torstai) Helluntai 31. (sunnuntai) Juhannusaatto 19. 6. (perjantai, ei virallinen pyhäpäivä) Juhannuspäivä 20. (lauantai) Pyhäinpäivä 31. 10. (lauantai) Isänpäivä 8. 11. (sunnuntai, ei virallinen pyhäpäivä) Itsenäisyyspäivä 6. (sunnuntai) Jouluaatto 24. (torstai, ei virallinen pyhäpäivä) Joulupäivä 25. (perjantai) Tapaninpäivä 26. (lauantai)

Lataa yoube

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Lightningiin lisätään kansallinen juhlapyhäkalenteri. Kansallinen juhlapyhäkalenteri sisältää kyseisen valtion yleiset juhlapyhät ja näyttää nämä Lightningissa. Monia kansallisia juhlapyhäkalentereita, myös Suomen juhlapyhät, on saatavilla Mozillan Holiday calendars -sivulta. Voit joko ladata ja tuoda kalenterin paikallisesti Lightningiin tai yksinkertaisesti kirjautua kalenteriin kopioimalla sen verkko-osoitteen ja lisäämällä sen uutena etäkalenterina. Kalenterin asentaminen paikallisesti Tällä menetelmällä kalenteritiedosto tallennetaan paikallisesti kovalevylle ja se on käytettävissä myös silloin kun työskennellään yhteydettömässä tilassa. Paikallista kalenteria pystyy myös muokkaamaan, esimerkiksi lisäämällä siihen paikallisia juhlapäiviä. Paikallisen kalenterin asennat näillä ohjeilla: Siirry sivustolle Mozilla holiday calendar tai jollekin muulle sivustolle, joka tarjoaa kansallisia juhlapäiväkalenteritiedostoja. (Kalenteritiedostojen tiedostotunniste on. )

Napsauta hiiren kakkospainikkeella haluamasi juhlapyhäkalenterin linkkiä ja valitse ponnahdusvalikosta. Avaa Thunderbird, jos se ei jo ole avoinna. Napsauta valikkopainiketta ja valitse alavalikoista, ja, tai napsauta valikkopalkissa ja valitse ja alavalikosta. Siirry sijaintiin, johon tallensit kalenteritiedoston vaiheessa 2 ja valitse tallentamasi kalenteritiedosto. Thunderbirdin kalenterinäkymään lisätään uusi kalenteri, joka näyttää kansalliset juhlapyhät. Kirjaudu etäkalenteriin Tällä menetelmällä yhdistetään etäkalenteriin, joka on talletettu internetiin. Kalenterin päivityksestä vastaa sen ylläpitäjä. Etäkalenterin asennat näillä ohjeilla: ja valitse alavalikoista ja, tai napsauta valikkopalkissa ja valitse ja alavalikosta. Varmista, että Luo uusi kalenteri -ikkunassa on valittuna vaihtoehto Verkossa ja napsauta Seuraava > -painiketta. Valitse seuraavalla sivulla Formaatti -vaihtoehdoista iCalendar (ICS), liitä vaiheessa 2 kopioimasi osoite ruutuun Sijainti. ja napsauta Seuraava > -painiketta.

  1. Lataa opera
  2. Juhlapyhäkalenterin lisääminen | Thunderbird -tuki
  3. Oz Futura Kuva 4 - Vanteet - auto24.ee

Juhlapyhäkalenterin lisääminen | Thunderbird -tuki

Joulun tienoo parasta loma-aikaa Moni tämän vuoden liikkuvista juhla-, pyhä- ja aattopäivistä osuu lähelle viikonloppua. Palviainen luettelee, että sellaisia ovat maanantaiksi osuvat loppiainen ja 2. pääsiäispäivä, torstaille osuvat helatorstai ja jouluaatto sekä perjantaille osuvat pitkäperjantai, vappu, juhannusaatto, joulupäivä ja uusivuosi 2021. Viikonloppuun osuvat sen sijan itsenäisyyspäivä, joka on sunnuntaina ja tapaninpäivä, joka on lauantaina. – Ilmeisesti paras ajankohta saada pitkiä lomia vähimmillä lomapäivillä on nytkin joulun seutu. Palviainen sanoo, että esimerkiksi jos loma alkaisi 19. joulukuuta 2020 ja päättyisi 6. tammikuuta 2021, olisi loman pituus yhteensä 19 päivää, mutta siihen tarvittaisiin vain yhdeksän lomapäivää (21. –23. 12., 28. –31. 12. 2020 ja 4. –5. 1. 2021). Jos taas helatorstaita seuraavan perjantain saa lomaksi, on siinä neljän päivän pidennetty viikonloppu. Lista vuoden 2020 pyhäpäivistä: Uudenvuodenpäivä 1. (keskiviikko) Loppiainen 6. (maanantai) Pitkäperjantai 10.

Lomapäivien lisääminen kalenteriin Outlook for Windowsissa Kun käytät Outlookia ensimmäistä kertaa, kalenterissa ei ole vapaapäiviä. Voit lisätä juhlapäiviä yhdelle tai useammalle maalle. Valitse Tiedosto > Asetukset > Kalenteri. Valitse Kalenterin asetukset -kohdassa Lisää juhlapäivät. Valitse kaikkien niiden maiden ruudut, joiden juhlapäivät haluat lisätä kalenteriisi ja valitse OK. Jos maan tai alueen juhlapäivät on jo lisätty kalenteriisi, maa on valittu Juhlapäivien lisääminen kalenteriin -valintaruudussa. Jos valitset OK, juhlapäivät lisätään ja kaksoiskappaleet luodaan. Huomautus: Outlookiin sisältyvät loma tiedot sisältävät gregoriaanisen kalenterin vuodet 2012 – 2022. Jos käytössäsi on muu kuin gregoriaaninen kalenteri, myös samana ajan jaksona tapahtuvat vapaapäivät sisällytetään. Juhlapäivien poistaminen Valitse kalenterista Näytä > Vaihda näkymä > Luettelo. Valitse Järjestely -ryhmässä Luokat. Tämä valinta lajittelee kaikki tapahtumasi luokan mukaan. Selaa tapahtumaluetteloa, kunnes näet luettelossa Juhlapäivät -luokan.

Valitse vähintään yksi juhlapäivä. Juhlapäivät lajitellaan sijainnin mukaan, joten ne järjestyvät maakohtaisesti. Kun olet valinnut juhlapäivät, jotka haluat poistaa, valitse Aloitus > Poista. Voit palata normaaliin kalenterinäkymään valitsemalla Näytä > Vaihda näkymä > Kalenteri. Huomautus: Tämä sivu on käännetty automaation avulla, ja siinä saattaa olla kielioppivirheitä tai epätarkkuuksia. Tarkoitus on, että sisällöstä on sinulle hyötyä. Kerrotko meille, oliko tiedoista hyötyä? Tästä pääset artikkelin englanninkieliseen versioon.

Seuraavassa ikkunassa voit vaihtaa halutessasi kalenterin nimen ja valita värin, jolla juhlapyhät esitetään. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, napsauta Seuraava >. Sulje Luo uusi kalenteri -ikkuna napsauttamalla Valmis. Uusi juhlapyhäkalenteri ladataan nyt verkosta. Koska Lightning ei voi päätellä käyttöoikeuksiasi tähän kalenteriin, kannattaa se lukita eli asettaa vain luku -tilaan: Napsauta juhlapyhäkalenteria hiiren kakkospainikkeella ja valitse ponnahdusvalikosta. Valitse valintaruutu Vain luku ja napsauta OK -painiketta. Jos et lukitse kalenteria, pystyt epähuomiossa muokkaamaan kalenterin sisältöä tai poistamaan juhlapyhiä. Nämä muutokset eivät kuitenkaan tallennu pysyvästi, sillä etäkalenteri ladataan uudelleen, kun seuraavan kerran käynnistät Thunderbirdin.

  1. Juna hyvinkää riihimäki
October 13, 2020, 5:38 pm