Webasto huolto turku raisio in mexico

Danske Bank Yritysrahoitus

Vuoden 2020 ensimmäistä puoliskoa leimasi koronapandemia, joka vaikutti niin henkilö- kuin yritysasiakkaisiin. Poikkeusoloista huolimatta Danske Bankin Suomen toimintojen tuotot kasvoivat 7 prosenttia 300, 3 milj. euroon tammi-kesäkuussa 2020. Danske Bankin Suomen toimintojen tuotot kasvoivat 7 prosenttia 300, 3 milj. euroon tammi-kesäkuussa 2020 (280, 4 milj. euroa 1–6/2019), kun etenkin yritysrahoitus kasvoi vahvasti. Liiketoiminnan kulut kasvoivat 24 prosenttia tammi-kesäkuuhun 2019 verrattuna. Kulueroon vaikuttivat pääasiassa vertailukaudella tehdyt kertaluonteiset arvonlisäverokirjausten peruutukset. Luottotappiot kasvoivat 58. 4 milj. euroon (16, 2 milj. euroa 1-6/2019), mistä 51 milj. euroa kirjattiin vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä ja 7, 4 milj. euroa toisella neljänneksellä. Kasvu tuli pääosin makrotaloudelliseen tilanteeseen liittyvistä luottotappiovarauksista, kun taas lopulliset luottotappiot pysyivät matalalla tasolla. Tulos ennen veroja oli 23, 9 milj. euroa (89, 0).

Danske bank yritysrahoitus routing

"Vuoden 2020 ensimmäistä puoliskoa leimasi koronapandemia, joka vaikutti niin henkilö- kuin yritysasiakkaisiin. Danske Bank Suomen ensisijaisena tavoitteena pysyi asiakkaiden auttaminen ja tukeminen haastavassa tilanteessa. Yritysasiakkaiden keskuudessa kysyntä rahoitukselle oli vahvassa kasvussa. Vahvan taseemme ja likviditeettimme ansiosta pystyimme tukemaan etenkin suuria yritysasiakkaitamme, ja asemamme ja markkinaosuutemme vahvistuivat. Niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat arvostivat proaktiivista neuvonantoamme, ja saimme myös uusia asiakkuuksia. Luottokannan laatu pysyi hyvänä. Henkilöasiakkaiden uusluotonannossa koronatilanteen tähänastinen huippu näkyi maalis-huhtikuussa kysynnän hidastumisena ja lyhennysvapaiden kysyntäpiikkinä. Touko-kesäkuussa henkilöasiakkaiden aktiviteetti ja lainakysyntä toipuivat normaalille tasolle", sanoo Stojko Gjurovski, Danske Bank Suomen maajohtaja.

Danske bank yritysrahoitus tx

Danske bank yritysrahoitus bank

  • Danske bank rahoitus
  • Ravintola Lehtovaara - Y-tunnus: 0764649-6 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  • Danske bank rahoitus yritysasiakkaat

Danske bank yritysrahoitus online banking

Danske bank yritysrahoitus online

Yhteyshenkilöt Anu Ilvonen, viestintäjohtaja, 050 376 0438 Tietoja julkaisijasta Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita. Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

October 14, 2020, 12:48 am