Webasto huolto turku raisio in mexico

Pipo 7 Veljestä

 1. Pipo 7 veljestä langasta
 2. Lumioosi: Pipo 7-veljestä langasta
 3. Pipo seitsemän veljestä langasta

Neulottu Minni-pipo Pyysimme lukijoita suunnittelemaan tupsupipon. Kilpailuun tuli satakunta ohjetta. Yksi hauskimmista tupsupipoista oli Minni-pipo. Sen on suunnitellut ja neulonut Heidi Helsko. Neulo perässä! Näitä tarvitset: Novita 7 Veljestä (099) musta vajaa 150 g sukkapuikot Novita nro 3–3½ tai käsialan mukaan pinkin rusetin Ohjeen koko on lapselle, pipon ympärys noin 50 cm. Mallineuleet: Kierretty joustinneule­ suljettuna neuleena: neulo *1 s taka­reunasta oikein, 1 n*, toista *-*. ­Sileä neule suljettuna neuleena: neulo kaikki krs:t oikein. Tiheys: 20 s ja 28 krs sileää oikeaa neuletta = 10 cm. Neulo Minni Hiiri -pipo näin 1. Luo sukkapuikoille 96 s. Jaa s:t neljälle puikolle, 24 s kullekin puikolle. 2. Neulo kierrettyä joustinneuletta suljettuna neuleena 8 krs. Neulo sitten sileää neuletta, kunnes pipon korkeus on 12 cm. 3. Aloita kavennukset seuraavasti: neulo jokaisen puikon alussa ja keskellä 2 s oikein yhteen. Kerroksella kaventui 8 s ja työssä on nyt 88 s. Toista kavennukset joka 2. krs yhteensä 6 kertaa ja vielä joka kerros 4 kertaa = 16 s. Neulo koko seuraavan krs:n ajan 2 s oikein yhteen = 8 s. Katkaise lanka, vedä s:iden läpi ja päätä hyvin.

Pipo 7 veljestä langasta

 1. Pipo 7 veljestä 2
 2. Naisen neulotut pipo ja lapaset Novita 7 Veljestä | Novita knits
 3. Ruusu-unelmia ja villasukkia: DIY - Neulottu beanie-pipo, "mummopipo"
 4. Pipo 7 veljestä langasta
 5. Pipo 7 veljestä 3
 6. Lidl turku kesätyö market
 7. Pipo 7 veljestä pc

Neulottu pipo Novita 7 Veljestä | Novita knits | Neulottua, Pipo, Neuleohjeet

Tietoa tarjoaa sinulle ilmaiseksi käyttöön helppokäyttöiset työkalut blogin kirjoittamiseen. Tietoa Vuodatuksesta Rekisteriseloste Käyttöehdot Yhteydenotto

Lumioosi: Pipo 7-veljestä langasta

Eli vauvan vaaleanpunaista ja -sinistä. Tarvitsen sitä muutaman kilon kumpaakin, mutta muutamat kerätkin huomioidaan!!!! [email protected] [/QUOTE] Novitan sivuille mars.... Ja aiheeseen. Ei tule liian ohut jos neulot seiska veikasta.... "näin meillä" #11 Olen tehnyt useammankin kuopukselleni. Viimeisimmässä pystyraidat ja se tosi lämmin, malkein kuin kaksinketainen. Ja pienemmillehän voi aina laittaa alle kypärämyssyyn. #12 Likalla on jo pipo käytössä, omaan pitääs vielä laittaa vuori. Pinkkilover #13 Vaaleanpunaista 7 veljestä ei ole tällä hetkellä olemassakaan, mutta jossain city marketeissa on vielä jäljellä Ilona/vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Itse juuri ostin Vantaan Jumbon citymarketista 10 kerää vaaleanpunaista. Pinklover #14 Unohtui vielä tämä: ohuempana kuin 7 veljestä löytyy 100% villaa Bambino sarjaa Anttiloista/Kodin ykkönen, vauvan vaaleanpunaista ja sinistä. "kipa" #15 pelottava pontso, saako ohjetta pipoosi? #16 Olen niin laiska ompelemaan vuoria, niin kudon piponi sellaisesta langasta, joka ei kutita.

Lanka: n. 1 kerä 7 veljestä (2009 vuoden Marttajärjestön juhlaväri) Puikot: 3, 5mm pyöröt (60cm) Näin syksyn kallistuessa pikkuhiljaa kohti lokakuuta (mittari näytti tänäkin aamuna vain 7 astetta! ), sitä alkaa todellakin kaivata jotain lämmikettä päänsä ympärille. Koska hyvin harvoin onnistun löytämään kauppojen hyllyiltä päähäni sopivaa pipoa, ajattelin tänä syksynä kokeilla itse etsiä jonkin silmääni miellyttävän pipomallin ja toteuttaa sen neulomalla. Eniten pipoissa vierastan kaikkia päänmyötäisiä malleja, joten ei olekaan ihme, että nähtyäni tämän Wurm pipon olisin heti halunnut päästä sovittamaan sitä päähäni. Sen lisäksi että se näytti olevan sopivan myssymäinen (sisään saisi sujautettua pidemmänkin hiuspehkon sujuvasti, eikä varmasti nutturan tai poninhännänkään kanssa tulisi ongelmia) järkeilin sen olevan näin ensikertalaiselle pipontekijälle sopivan helpohko malli. Niin kuin kuvistakin näkee, niin pipo on melko pitkälle vain oikean ja nurjan vuorottelua. Pipon ainut haasteellinen kohta lieneekin tuo reunus, joka neulotaan kaksinkertaisena.

Pipo seitsemän veljestä langasta Pipon ohje löytyy tästä linkistä. Idean pipolle sain yllä olevasta linkistä löytyvästä blogista. Muunsin ohjetta jonkin verran itselleni sopivammaksi. Oma ohjeeni pipolle: Luo puikoille 120 silmukkaa. Jaa silmukat neljälle puikolle. Neulo kolme oikein ja kaksi nurin 15 cm. Sen jälkeen aloita kavennukset. Aluksi kavennukset tehdään joka toinen kierros. Jokaisen puikon lopussa nosta kaksi silmukkaa puikolta kutomatta ja kudo viimeinen silmukka oikein. Vedä tämä viimeinen silmukka kahden kutomattoman yli (ylivetokavennus). Toista tätä kunnes jäljellä on 20 silmukkaa jokaisella puikolla. Sen jälkeen tee ylivetokavennus jokaisella kierroksella. Lopuksi päättely. Tein pipon seitsemän veljestä langasta sukkapuikoilla. Kirkkaammassa valossa kuvattuna pipo näyttää sinertävältä, mutta luonnonvalossa harmaalta.

Pipo seitsemän veljestä langasta

Osta langat ja tarvikkeet Valitse koko ja klikkaa kuvaketta vaihtaaksesi väriä.

Pipo seitsemän veljestä langasta | Neulontamallit, Pipomallit, Ilmaisia neuleohjeita

 1. Jorma kaukonen
 2. Etelä saimaa lehti verkossa
 3. Martti suosalo parasta elämässä esitykset
October 14, 2020, 1:18 am