Webasto huolto turku raisio in mexico

Www If Fi Omatsivut

Parhaimmillaan alennuksesi on 16 prosenttia, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana. If Etuohjelman jäsenenä kerrytät vahingottomilta vuosilta myös If Omavastuurahaa jopa 40 euroa vuodessa aina 200 euroon saakka. Omavastuurahalla voit pienentää omavastuutasi, jos vahinko sattuu. Tutustu tarkemmin ja hyödynnä sinulle kuuluvat edut: Tulosta työpaikan ilmoitustaululle tiedote jäsenten matkavakuutuksesta Ifin henkivakuutuslaskuri Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus kannattaa hankkia erityisesti silloin, jos perheessäsi on lapsia tai paljon lainaa.

Jäsenvakuutukset | Insinööriliitto

  1. Ilmaisia omenoita tampere
  2. Www if fi omat sivut movie
  3. Www if fi omat sivut 2017
  4. Myytävät asunnot hankasalmi
  5. Www if fi omat sivut english
  6. Lätkän mm kisat netissä
  7. Vakuutukset - YTY
  8. Www if fi omat sivut 3
  9. Milloin koira ostetaan? | Hankikoira.fi
  10. Merikoskenkatu 1 oulu 14

YTYn jäsenmaksuun sisältyy If Vahinkovakuutusyhtiön vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus sekä ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus. YTYn jäsenenä saat Ifin muista vakuutuksista tuntuvia järjestöasiakkaan keskittäjäetuja. Ajantasaiset korvaussummat, vakuutusehdot ja Ifin yhteystiedot löytyvät If:n YTY-sivuilta Vapaa-ajan tapaturmavakuutus Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen perusteella korvataan vapaa-aikana sattuneet tapaturmat. Vakuutusnumero on 201-2054942 Vakuutusmäärät (2020): tapaturman hoitokulut 5. 448 e (omavastuu 100 e) korvaus pysyvästä haitasta 39. 100 e kuolemantapauskorvaus 9. 499 e Vakuutus ei ole voimassa jäsenen osallistuessa urheiluliiton tai -seuran järjestämiin kilpailuihin, otteluihin ja harjoituksiin. Matkustajavakuutus Matkustajavakuutus on voimassa kaikilla vapaa-ajan matkoilla, jotka eivät yhtäjaksoisesti ole kestäneet yli 45 vuorokautta. Vakuutetun vanhempansa ja isovanhempansa mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen, kuitenkin samanaikaisesti vain yhden vakuutuksen perusteella.

Vakuutukset - YTY

9). Nämä ehdot täydellisenä saat kaikista If Vahinkovakuutuksen konttoreista. Tämä ei ole täydellinen selvitys ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sisällöstä, joten tutustu myös edellä mainittuihin ehtoihin. Tarkempia tietoja vakuutuksen laajuudesta ja vakuutuksen käyttämisestä saat oikeusturvavakuutuksen osalta YTYn lakimiehiltä puh. (09) 2510 1350 tai If Vahinkovakuutuksen korvauspalvelut puh. 010 19 18 18 (alavalinta 7) ja vahinkovakuutuksen osalta If Vahinkovakuutuksen vastuuosastolta puh. 010 514 7474.

Www if fi omat sivut go

Kortin kääntöpuolella on englanninkieliset vakuutustekstit ja puhelinnumerot hätätilanteita varten. Mobiilijäsenkortissa tiedot löytyvät esim. klikkaamalla kortin kuvaa, jolloin näkyviin tulee kortin kääntöpuolen tekstit. Pienemmissä tapaturmissa, tai jos lomakohteessasi ei ole Ifin sopimuslääkäriä, maksa kulut itse, säilytä kuitit ja tee vahinkoilmoitus kotiin palattuasi. Jos kyse on vakavammasta sairastumisesta, sairaala ottaa yhteyttä jäsenkortista löytyvään Ifin hätänumeroon. Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus Vakuutus on tarkoitettu ensisijaisesti työsuhteen päättämistilanteissa syntyvien riitaisuuksien tueksi. Vakuutusehdoissa on myös rajoitus, jonka takia sitä ei voi käyttää taloudelliselta arvoltaan aivan pienien riitojen selvittämiseen. Vakuutuksen käyttäminen edellyttää, että ensin YTYn lakimies kartoittaa riita-asian, tutkii juridisen tilanteen ja selvittää sovintoratkaisun mahdollisuuden. Usein jo tässä vaiheessa päästään kohtuulliseen lopputulokseen asiassa. Jos asiassa ei kuitenkaan päästä neuvottelu- tai muuhun ratkaisuun ja jäsenen vaatimukset ovat perusteltuja, YTY päättää oman lakimiehen raportin perusteella oikeusturvahakemuksen puoltamisesta.

October 12, 2020, 11:54 pm