Webasto huolto turku raisio in mexico

Mitä Kirjoittaa Vieraskirjaan

"; 12:08 09-12-2015 Hartza Kiitos Minna, Rami, Teemu & Heko hienosti järjestyistä viisuista! Aivan oikea biisi voitti, sillä Mä haluan yöksi putkaan soi päässä koko yön, vaikka nukuinkin omassa sängyssä. Rumpalilla olti kunnon tatsi, ei mitään tissinpuristelua vaan kunnon meininkiä. Iso kiitos myös illan muille orkestereille! Eritoten Rakas Rappio ja Rikoslaki näyttivät mitä on show ja rack and raw! "; 01:37 09-12-2015 Jussi S Mä haluun yöksi putkaan mielisairaalaan. Kai siellä on putka? Hyviä bändejä. "; 00:49 09-12-2015 Mälli Ramone Mun pippelistä tulee verta. " 10:54 09-11-2015 Hiphip huraa: päivän Hesari kirjoittaa Ramoviisuista!! Tänään sit kaik immeiset Semiin, eikä mitään muttia! Siellä nähään, onko onnellinen perhe edelleen elossa!?! :-) Viisut Hesarissa "; 09:18 09-04-2015 Erno Porkka Juu tätä vieraskirjan alustaa ja koodia muuten muutettu aika paljon siitä, kun tämä muuttui tänne. Muillakin on tän 123guestbookin vieraskirjoja käytössä. Ja minulta voi facen puolelta tulla kysymään melkein mitä vaan liittyen Tietotekniikkaan sivustoihin koodauksiin yms.

Mitä kirjoittaa hääparin vieraskirjaan

  • Veden- ja iskunkestävä älypuhelin - Oukitel WP1
  • Simon Taikateltta: Joulu ja kellotaika | Elävä arkisto | yle.fi
  • Kangasniemen terveyskeskus lääkärit

Vieraskirja | Kuntokeskus Château

Meillä vieraskirja pistettiin pöytiin kiertämään( muistaakseni mun äidin tai sit se oli kaason toimesta, en muista tota:) mä kirjoitin sinne etusivulle A-M Kaskisen kauniin ja niin aiheeseen sopivan Minä sinua rakastan-runon. Minä sinua rakastan, tiedän sen. Se ei ole vain hetken huumaa. Se on nuotion hehku hiljainen ja roihua polttavan kuumaa. Se ei sammu, kun sammuvat hallayöt, se ei kuole, kun maassa on routa. Se kestää arjet ja pehmeät yöt, se kestää, on myrsky tai pouta. Minä Sinua rakastan, katsohan, kuinka kirkkaasti tuikkivat tähdet. Joka päivä ne Sinulle lahjoitan, jos kanssani matkalle lähdet. Ja kun kuljemme raskain askelin, ja aika tuo murheita tupaan, pidän kädestä Sinua silloinkin, yhä Sinua rakastaa lupaan. Minä Sinua rakastan silloinkin, jos ehdimme korkeaan ikään. Olet edelleen minulle suloisin, ei hellyyttä sammuta mikään. Mitä siitä, jos ryppyjä poskiisi saat, taikka kumaraan selkäsi taipuu. Kun näen silmäsi kirkkaat ja kuulakkaat, taas polvilleen rakkaus vaipuu -A-M Kaskinen

Entisaikojen Vieraskirja – Rantaterassi Reimari

RAMOPUNK VIERASTUSKIRJA Kirjoita vieraskirjaan « Takaisin sivustolle 23:18 09-12-2015 Minna Wee Ja tietty kiitos Hartzalle taustatuesta ja V-osaston Mialle upeesta keikkajulisteesta, Vauvakuumeen Ollille, että annoit sen haastattelun Hesariin sekä Jyrille, Urokselle ja Tonille, että kuskasitte bändit paikalle, ja ilmeisesti pois. Ja Riinalle, joka myös jakoi äänestyslippuja! Ja puhumattakaan niistä huikeen hauskoista markkinointivideoista, joita Sampo, Jane, Hintit, Hannu W, Rakas rappio ja Tarjasin Vesku tekivät nettiin!! Ja tietty sydämellinen kiitos M! kalle tapahtuman uutisoinnista missa sekä oman ehdokkaan valinnassa. Yksien viisujen tekemiseen tarvitaan koko kylä! "; 22:53 09-12-2015 Päivän biisi:"; Vauvakuume: Mä haluun yöksi putkaan"; Huu, olihan jännä ilta eilen, mutta kaikki meni (varmaankin? ) niinkuin piti! Nyt on sitten nähty tämä show myös järkkärin näkökulmasta. Hitokseen oli porukkaa paikalla, mikä teki tästä aivan ainutlaatuisen kokemuksen. Kiitos siis juuri sinä, joka tulit seuraamaan viisuja paikan päälle!

Saavuit juuri Kuntokeskus Châteaun vieraskirjaan. Vieraskirja on nopein tapa saada vastaus asiaan kuin asiaan. Voit jättää tänne haluamasilaisen kommentin, kysymyksen, palautteen tai muun tervehdyksen. Muistathan kuitenkin, että turhien mainosten ja epäystävällisyyksien lähettäminen ei ole suotavaa. Voit kirjoittaa viestin vieraskirjaan selaamalla sivun alareunaan, ja kirjoittamalla viestisi laatikkoon. Kirjoita oheen myös sähköpostiosoitteesi sekä nimimerkkisi. Sähköpostiosoitettasi ei kuitenkaan julkaista, eikä sitä käytetä vastauksen lähettämiseen, ellet sitä erikseen pyydä.

  1. Liperin kunta kesätyöt 2020 movies
  2. Asunnot fi
  3. Operaatio donnie brasco love
October 12, 2020, 10:06 pm