Webasto huolto turku raisio in mexico

Jari Lindholm Toimittaja

Viime vuodet hän kulki keikoillaan yksin. Kirjoitti ja kuvasi. Itä-Ukraina, Syyria, Tšernobyl, Lesbos. Nämä matkat hän teki tänä vuonna. Viime vuosi, 2015, oli suuri palkintojen vuosi. Maaliskuussa Lindholm sai Bonnierin Suuren journalistipalkinnon ja heti perään kaksi Aikakauslehtien liiton Edit-palkintoa. Ne kaikki tulivat jutuista, jotka Lindholm teki Sierra Leonesta. Ebolaepidemia oli pahimmillaan. Lindholm matkusti Keneman kenttäsairaalaan, keskelle kaikkea, ja kertoi, mitä näki. Keneman sairaalassa onnelliset loput ovat harvinaisia. Mutta mahdollisia. Lindholm oli vahva persoona. "Rankka jätkä", kuten Malmberg sanoi. Hän oli tinkimätön, ehdoton ja mielipiteissään järkkymätön. Hänen lauseensa eivät alkaneet ehkä-sanalla. Mutta journalistina hän oli ylivoimainen. Hän matkusti paikkoihin, joihin muut eivät menneet. Hän kirjoitti tavalla, johon muut eivät pystyneet. Keskiviikkona 19. lokakuuta Lindholm lähti töistä kuten tavallisesti. Jos pojat olivat tulossa, hän lähti aina ajoissa.

Jari lindholm toimittaja products

Kulttuuri Palkittu toimittaja Jari Lindholm on kuollut Suomen Kuvalehdessä työskennellyt Jari Lindholm oli arvostettu ja palkittu journalisti, joka työskenteli pitkään myös Helsingin Sanomissa. Toimittaja Jari Lindholm palkittiin Suurella journalistipalkinnolla vuoden jutusta Helsingissä 11. maaliskuuta 2015. Kuva: Vesa Moilanen Lehtikuva Julkaistu: 21. 10. 2016 12:14 Palkittu toimittaja Jari Lindholm on kuollut. Suomen Kuvalehden mukaan Lindholm kuoli yllättävään sairauskohtaukseen keskiviikkona kotonaan Helsingissä. Lindholm oli kuollessaan 55-vuotias, syntynyt vuonna 1960. Lindholmin kuolemasta kertoi ensimmäisenä Suomen Kuvalehti. Seuraa uutisia tästä aiheesta Luetuimmat - Kulttuuri Valitse aikaväli

Palkittu toimittaja Jari Lindholm on kuollut, kertoi Suomen Kuvalehti perjantaina. Lindholm kuoli keskiviikkona 19. lokakuuta yllättävään sairauskohtaukseen kotonaan Helsingin Maunulassa. Hän oli 55 - vuotias. Lindholm tunnetaan erityisesti jutuistaan ja reportaaseistaan maailman kriisipesäkkeistä. Viimeinen työpaikka Lindholmilla oli Suomen Kuvalehdessä, jossa hän työskenteli vuodesta 2006 toimittajana ja toimituspäällikkönä. Sitä ennen hän oli kirjoittanut parikymmentä vuotta Helsingin Sanomiin ja työskennellyt Seura - lehden päätoimittajana. Lindholm voitti viime vuonna Bonnierin Suuren journalistipalkinnon ja kaksi Aikakauslehtien liiton Edit - palkintoa jutuista, jotka hän teki Sierra Leonesta ja siellä riehuneesta ebolaepidemiasta.

Suomen Kuvalehden toimittaja Jari Lindholm on kuollut. Lindholm kuoli äkilliseen sairauskohtaukseen keskiviikkona 19. lokakuuta kotonaan Helsingin Maunulassa. Hän oli 55-vuotias. Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomen Kuvalehti. Jari Lindholm työskenteli viimeiset kymmenen vuotta Suomen Kuvalehdessä. Sitä ennen hän työskenteli muun muassa Helsingin Sanomien Nyt -liitteen esimiehenä ja Seura -lehden päätoimittajana. Lindholm tunnettiin parhaiten työstään maailman kriisialueilla. Viime vuosina hän raportoi esimerkiksi Sierra Leonesta ja maan ebolaepidemiasta. Nämä jutut toivat Lindholmille vuoden 2015 Bonnierin Suuren journalistipalkinnon ja kaksi Aikakauslehtien liiton Edit-palkintoa.

  1. Jari lindholm toimittaja and crew
  2. Suomen Kuvalehti: Toimittaja Jari Lindholm on kuollut
  3. Jari lindholm toimittaja 1

Jari lindholm toimittaja spa

[6] Lindholm toimi Julkisen sanan neuvoston jäsenenä ja varapuheenjohtajana. [7] Lindholm oli koulutukseltaan filosofian maisteri. [4] Vuonna 1990 WSOY julkaisi teoksen Kalašnikov Cocktail, Lindholmin matkakirjan kriisialueilta. Tunnustukset [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Bonnierin vuoden juttu 2014, "Sairaala", "Minulla ei ole ebolaa – pelkkä ajatuskin on naurettava", Suomen Kuvalehti Lähteet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] ↑ Kuolinilmoitus. Helsingin Sanomat 30. 10. 2016. s. C 13 ↑ Veli-Pekka Lehtonen: Toimittaja Jari Lindholm on kuollut Helsingin Sanomat. 21. Viitattu 21. 2016. ↑ Elina Järvinen: Jari Lindholm on kuollut Suomen Kuvalehti. 2016. ↑ a b Jari Lindholm Seuran päätoimittajaksi MTV Uutiset. 26. 11. 2003. Viitattu 11. 3. 2015. ↑ Seuran päätoimittaja irtisanoutui MTV Uutiset. 7. 4. 2006. 2015. ↑ Reportaasi ebolaepidemiasta Vuoden juttu MTV Uutiset. 2015. 2015. ↑ Hei hei, Lindholm! Markkinointi & Mainonta. 30. 2007. 2015. Aiheesta muualla [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Jari Lindholm Twitterissä Jari Lindholmin muistokirjoitus Helsingin Sanomissa

Suomen Kuvalehden palkittu toimittaja menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen. Jari Lindholm 1960–2016. © Suomen Kuvalehden arkisto Suomen Kuvalehden toimittaja Jari Lindholm on kuollut. Hän kuoli torstaina 20. lokakuuta 2016 sairauskohtaukseen kotonaan Helsingin Maunulassa. Kohtaus ei varoittanut. Lindholm oli 55-vuotias. Hän oli syntynyt Helsingissä vuoden 1960 viimeisenä päivänä. Lindholm tuli töihin Suomen Kuvalehteen huhtikuussa 2006. Hän oli kokenut journalisti. Hän oli kirjoittanut parikymmentä vuotta Helsingin Sanomiin, asunut vuosia Aasiassa ja tehnyt lukemattomia reportaasimatkoja maailman kriisipesäkkeisiin. Kriisialueet olivat Lindholmin leipälaji. "Jari Lindholm tuntuu viihtyvän luotien laulussa paremmin kuin Pasilassa", kirjoitti Helsingin Sanomien toimittaja Ilkka Malmberg vuonna 2011. Lindholmista julkaistiin laaja henkilökuva Journalistissa, toimittajien ammattilehdessä. Malmberg oli oikeassa. Lindholm toimi myös esimiestehtävissä – Nyt -liitteen esimiehenä, Seura -lehden päätoimittajana ja myöhemmin Suomen Kuvalehden toimituspäällikkönä – mutta aina hän palasi kriisialueille.

Kokenut journalisti Jari Lindholm on kuollut, kertoo Suomen Kuvalehti. SK:n mukaan mies kuoli keskiviikkona sairaskohtaukseen kotonaan Helsingissä. Lindholm oli 55-vuotias. Lindholm työskenteli toimittajana vuosien ajan Aasiassa. Lisäksi hän teki lukemattomia reportaasimatkoja maailman kriisipesäkeisiin. Suomen Kuvalehdessä mies oli työskennellyt vuodesta 2006. Viime vuonna Lindholm sai Bonnierin Suuren journalistipalkinnon ja kaksi Aikakauslehtien liiton Edit-palkintoa. Palkinnot tulivat ebolaepidemian uutisoinneista.

Jari Lindholm Henkilötiedot Syntynyt 31. joulukuuta 1960 Helsinki, Suomi Kuollut 20. lokakuuta 2016 Helsinki, Suomi Ammatti Toimittaja [ Muokkaa Wikidatassa] Jari Lindholm ( 31. joulukuuta 1960 Helsinki – 20. lokakuuta 2016 Helsinki) [1] oli suomalainen toimittaja. Hän menehtyi yllättävään sairauskohtaukseen kotonaan 55-vuotiaana. [2] [3] Lindholm työskenteli huhtikuusta 2006 kuolemaansa saakka Suomen Kuvalehden toimittajana. Ennen siirtymistään Suomen Kuvalehteen hän toimi vuoden 2004 alusta Seuran päätoimittajana ja vuosina 2000–2003 Helsingin Sanomien Nyt-liitteen esimiehenä. Hän työskenteli vuosinaan Helsingin Sanomissa myös lehden ulkomaantoimittajana, sunnuntaitoimituksessa ja Kuukausiliitteessä sekä reportterina Aasiassa. [4] [5] Maaliskuussa 2015 Lindholm palkittiin Bonnierin Suurella journalistipalkinnolla 2014 kategoriassa vuoden juttu. Palkinto myönnettiin Punaisen Ristin kenttäsairaalan työstä Sierra Leonessa kertovasta reportaasista Sairaala sekä sen jatkojutusta "Minulla ei ole ebolaa – pelkkä ajatuskin on naurettava".

Palkittu toimittaja Jari Lindholm on kuollut, kertoi Suomen Kuvalehti perjantaina. Lindholm kuoli keskiviikkona 19. lokakuuta yllättävään sairauskohtaukseen kotonaan Helsingin Maunulassa. Hän oli 55-vuotias. Lindholm tunnetaan erityisesti jutuistaan ja reportaaseistaan maailman kriisipesäkkeistä. Viimeinen työpaikka Lindholmilla oli Suomen Kuvalehdessä, jossa hän työskenteli vuodesta 2006 toimittajana ja toimituspäällikkönä. Sitä ennen hän oli kirjoittanut parikymmentä vuotta Helsingin Sanomiin ja työskennellyt Seura-lehden päätoimittajana. Lindholm voitti viime vuonna Bonnierin Suuren journalistipalkinnon ja kaksi Aikakauslehtien liiton Edit-palkintoa jutuista, jotka hän teki Sierra Leonesta ja siellä riehuneesta ebolaepidemiasta. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

  1. Naisten hybridipyörä tarjous
  2. Passat farmari tavaratilan koko brown
  3. Katso pohjoista taivasta jenni haukio
  4. Alanya sää 25 vrk
  5. Dna nopea 4g rajaton ulkomailla karaoke
October 12, 2020, 1:42 pm