Webasto huolto turku raisio in mexico

Sokos Hotel Koljonvirta

Lähimmät lentokentät * Kuopion lentokenttä 68, 4 km Kajaanin lentokenttä 84, 6 km Kaikki etäisyydet on mitattu linnuntietä. Todellinen matkustusetäisyys voi vaihdella. Usein kysyttyjä kysymyksiä majoituspaikasta Original Sokos Hotel Koljonvirta Majoituspaikassa Original Sokos Hotel Koljonvirta yöpyvät saavat nauttia erinomaisia arvioita saaneesta aamiaisesta (asiakasarviopisteet: 8. 0).

Sokos hotel koljonvirta chicago

Original Sokos Hotel Koljonvirta on lämminhenkinen ja kotoisa hotelli aivan Iisalmen keskustassa, Ylä-Savon sydämessä. Me pidämme sinusta täällä hotellissa niin hyvää huolta että on melekein ku kotona olisit. Kaikki palvelumme, niin kokous- ravintola- ja illanviettopaikatkin, ovat kätevästi saatavilla, sillä kaikki löytyvät samojen seinien sisältä. Myös kaupungin palvelut, ostosmahdollisuudet ja kulttuuririennot ovat sopivasti kävelymatkan päässä. Mitähän lienevät Sven, Tuuva ja Virta? No, nehän ovat meidän kokoustilojamme, joiden nimet kunnioittavat paikallista historiaa. Itse tilat ovat modernit ja passelit erilaisiin kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Monipuolisessa aamiaispöydässämme on tarjolla myös runsas valikoima paikallisia herkkuja, maistapa vaikka savumuikkuja tai Pekan palvikinkkua. On muuten hyvvää! Ennen matkalle lähtöä voit pyörähtää Iisalmen torilla ja Kauppahallissa ja ostaa kotiinviemisiksi paikkakunnan omia tuotteita, vaikkapa sen kalakukon. Tervetulloo Iisalameen!

Jump to Press alt + / to open this menu We won't support this browser soon. For a better experience, we recommend using another browser. Learn More See more of Original Sokos Hotel Koljonvirta on Facebook ABOUT ORIGINAL SOKOS HOTEL KOLJONVIRTA Iisalameen iliman aekojaan! Iisalamessa on aena maltettu lajisa aekoo seesahtoo ja ottoo palasta ja juomoo. Tämä tulj selevästi... See More Savonkatu 18 (4, 745. 17 mi) Iisalmi 74100 Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content. Page created - June 18, 2014 Mitäs sitä pukinkonttiin🎁😊 Terveiset Koljonvirrasta! Energiansäästöviikko-käytetään järkevästi energiaa ja materiaaleja. Meillä Green Key-sertifioituna hotellina on mm. vedenkulutusta vähentävät suihkupäät hotellihuoneissa ja huonesiivouskärryn lajittelupussukat ovat tyhjennettävät ja uudelleen käytettävät🌿

Sokos hotel koljonvirta

Iisalmen seudulla koet savolaisen lupsakkuuden aidoimmillaan, lämmin vieraanvaraisuus on meillä arkipäivää. Tänne on helppo tulla, menitpä tai tulitpa, etelään tai pohjoiseen, Iisalmi kun on sopivasti keskellä Suomea. Täällä Ylä-Savon sydämessä palvelut, tapahtumat ja kulttuuri ovat lähellä niin kesällä kuin talvella.

Sokos hotelli koljonvirta osoite

00 ja uloskirjautuminen on mahdollista klo 12. 00 asti. Majoituspaikan Original Sokos Hotel Koljonvirta huonevaihtoehtoihin sisältyy: Kahden hengen huone (twin/double) Kahden hengen huone (twin) Majoituspaikan Original Sokos Hotel Koljonvirta hinnat voivat vaihdella yöpymisesi yksityiskohdista riippuen (esim. valitsemistasi päivämääristä, hotellin ehdoista jne. ). Näet hinnat syöttämällä haluamasi päivämäärät. Majoituspaikassa Original Sokos Hotel Koljonvirta on 1 ravintola: Rosso

Sokos hotel presidentti helsinki

Original Sokos Hotel Koljonvirta: usein kysytyt kysymykset Mitä suosittuja nähtävyyksiä hotellin Original Sokos Hotel Koljonvirta lähellä on? Lähellä ovat esimerkiksi Rukajarvi-keskus (0, 2 km), Iisalmen kauppahalli (0, 2 km) ja Iisalmen kulttuurikeskus (0, 3 km). Mitä palveluita hotelli Original Sokos Hotel Koljonvirta tarjoaa? maksuton WiFi, ravintola ja baari ovat joitakin suosituimmista palveluista. Mitä ruoka- ja juomavaihtoehtoja hotelli Original Sokos Hotel Koljonvirta tarjoaa? Asiakkaiden saatavilla on vierailun aikana ravintola ja baari. Tarjoaako Original Sokos Hotel Koljonvirta pysäköintimahdollisuuden? Kyllä, asiakkaiden käytössä on maksuton pysäköinti. Mitä ravintoloita hotellin Original Sokos Hotel Koljonvirta lähellä on? Kätevän matkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Chaplin, Maxi Cafe ja Ravintola Olutmestari. Tarjoaako Original Sokos Hotel Koljonvirta kuntoilumahdollisuuksia? Kyllä, kuntokeskus ja sauna ovat asiakkaiden käytössä vierailun aikana. Sijaitseeko Original Sokos Hotel Koljonvirta lähellä kaupungin keskustaa?

  • 80 luvun meikki
  • Levi luxus mökit
  • Sokos hotel koljonvirta point
  • Sokos hotel koljonvirta iisalmi
  • Sokos hotel koljonvirta park
  • Teema india
  • Sokos hotel koljonvirta hotel

Kyllä, matka kohteen Iisalmi keskustaan on 0, 2 km. Ovatko lemmikit sallittuja hotellissa Original Sokos Hotel Koljonvirta? Kyllä, yleensä lemmikit ovat sallittuja. Suosittelemme kuitenkin aina varmistamaan asian ottamalla etukäteen yhteyttä yritykseen. Tarjoaako Original Sokos Hotel Koljonvirta yrityspalveluita? Kyllä, business center ja kokoushuone ovat asiakkaiden käytössä vierailun aikana. Mitä kieliä hotellin Original Sokos Hotel Koljonvirta henkilökunta puhuu? Henkilökunta osaa useita kieliä, joihin kuuluvat esimerkiksi englanti ja suomi. Kaipaatko vielä jotain muuta?

October 13, 2020, 7:24 pm