Webasto huolto turku raisio in mexico

Ruka Tapahtumat 2019

  1. Tapahtumat ja esiintyjät | Scandic Rukahovi | Scandic Hotels

8 € FIS World Cup Ruka Nordic Ohjelma SKIBUSSI Torstai 2019 Perjantai 2019 Lauantai 2019 Sunnuntai 2019 VIP Ohjelma Tutustu vuoden 2019 ohjelmaan valikosta. Vuoden 2020 ohjelma tulossa. Katso aluekartta tästä! Nosta kisakokemuksesi uudelle tasolle – valitse Ruka Nordic VIP! Tarjoa asiakkaillesi unohtumaton kokemus tai vietä kaveriporukassa ainutlaatuinen kisaviikonloppu! TUTUSTU VIP-ETUIHIN SKIBUSSIN AIKATAULUT VUODELLE 2019. Aikataulun saat suuremmaksi klikkaamalla sitä. Lataa aikataulu omalle laitteellesi klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla ja valitse "lataa/tallenna kuva" SkiBussi Ruka Nordicin aikaan välillä Kuusamo-Ruka-Kuusamo SkiBussi Ruka Nordicin aikaan Rukan alueella Torstai 28. 11. 2019 10. 30–11. 30 Virallinen harjoitus, maastohiihto 12. 30–13. 30 Virallinen harjoitus, yhdistetty, maastohiihto 14. 00–18. 30 Ruokakujan grilli avoinna 15. 00 Virallinen harjoitus (2 kierrosta) HS 142, Yhdistetty 17. 00 Yhdistetty HS 142, varakilpailu, 1 kierros 23:59 Rukan kylässä tapahtuu: The Blanko, Zone Perjantai 29.

Tapahtumat ja esiintyjät | Scandic Rukahovi | Scandic Hotels

Kuva: Simo Vilhunen Ruka Spring Break 11. -14. 4. Legendaarinen rinnefestivaali jatkaa vuosikymmenen jälkeen vahvasti. Spring Break myydään joka talvi loppuun, joten karkeloihin haluavan on syytä olla nopea. Spring Break on täynnä rinnetoimintaa ja hauskanpitoa kavereiden kanssa tunturissa ja after ski -terasseilla. Osallistujia kannustetaan hankkimaan koko breikin ajaksi hulluimmat vaateyhdistelmät yllensä. Artistikattauksen kovimmat ovat Reino Nordin, Stig, SÄX sekä DJ Vicky & DJ Ulrika –duo. Wappulounas ja Rukan vappu 28. -30. 4. Vappuna Rukan laskukaudella vietetään parhaita mäkipäiviä, joten rinnevarusteet on syytä pakata mukaan vielä kerran ennen kesälajeihin siirtymistä. Rukan vapussa löytyy ohjelmaa koko perheelle: Family Parkissa on lasten oma vappurieha, naamiaiset sekä Stiga-kisoja. Lue lisää: Wappulounas on perinteisesti lumilautailijoiden yhteinen tapahtuma, joka viimeistelee laskukauden. Päätöstapahtumassa otetaan mittaa luovissa lajeissa ja hieman tavallista erikoisemmilla suorituspaikoilla.

Kuusamo 8. 11. 2019 Klo. 09:30-10. 19:00 Tapahtumapaikka Ruka Kotisivut Laskukausi avataan Rukalla jo perjantaina 4. 10. 2019, mutta nyt juhlitaan talven alkamista koko Rukan alueella! Viikonlopun aikana on ohjelmaa koko perheelle, ohjelma tarkentuu kesän aikana. Artikkeliin liittyvät asiasanat: Kuusamo, Muut tapahtumat, Ruka, Laskettelu, Talvi

Harrastesarjan voi suorittaa kiiruhtamatta kävellen. "City Survivorsissa kovin kunto ei muutenkaan ratkaise, vaan mikä tahansa on mahdollista. Jos nopein parivaljakko jääkin arvoitukseen jumiin, hitaammin etenevät voivat pyyhkäistä ohi", Saarinen huomauttaa. Edellisenä kesänä ensimmäisen kerran järjestetty seikkailukilpailu keräsi 200 osallistujaa ja odotettavissa on, että puskaradio on vienyt sanomaa onnistuneesta viikonlopusta paljon suuremmalle osallistujajoukolle. "Itsensä ylittämistä, hauskanpitoa ja hyvä syy suunnata tunturiin. City Survivors sopii niin kaveriporukoille, pariskunnille kuin työpaikkojen virkistystapahtumaksikin. " Lue lisää: Solstice 20. -22. 6. Solstice on ainutlaatuinen juhannusfestivaali, joka yhdistelee vaihtoehto-klubimusiikkia ja modernia taidetta. Festivaalialue on Rukan huipulla, missä yöttömän yön vastaanottaminen tapahtuu tänä juhannuksena tasokkaiden taide-elämysten siivellä. Saarinen sanoo, että Solstice tarjoaa modernia klubiviihdettä perinteisen mökkijuhannuksen rinnalla – ei sen kanssa kilpaillen.

Hiilineutraaliksi hiihtokeskukseksi Ruka siirtyi vuonna 2018. Rukalla Suomen pisin laskettelukausi mahdollistetaan säilölumella. Monen hiihtokeskuksen jokasyksyisenä haasteena on se, milloin sää sallii lumitykkien käynnistämisen. Rukalla haaste on ratkaistu säilölumen avulla. Isoimmat lumimassat lumetetaan rinteeseen energiatehokkaasti talvipakkasten aikaan, ja kun rinteet sulkeutuvat toukokuussa, rinteillä oleva lumi kootaan isoihin kasoihin Saaruan rinnealueelle. Useiden metrien korkuiset lumikasat säilötään kesän yli sahanpurun ja huopapressujen alla ja levitetään takaisin rinteeseen syksyllä. Täten laskukauden alkuun ei vaadita pakkasia, lumisateita tai lumitykkien käynnistämistä ja rinteet saadaan auki ennakkoon päätettynä päivänä. Rukan seuraava laskettelukausi alkaa säilölumen turvin perjantaina 4. lokakuuta, vain 147 päivää sen jälkeen, kun kausi 2018–2019 päättyi. Lue lisää: • Rukan ympäristöohjelma: • Kauden 2018–2019 uudistukset: Kuva: Rukakeskus Oy / Veera Vihervaara

28. 11. 2019 Klo. 13:00-1. 12. 17:00 Maailman suurin talvilajien maailmancuptapahtuma Rukalla! Lajeina maastohiihto, mäkihyppy ja yhdistetty. Kaikki pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup-avaukset! 25 000 katsojaa, mahtava tunnelma, kolme päivää maailman parasta talviurheilua: 8 maailmancupin osakilpailua, lähes 30 maata ja 400 urheilijaa. Katsomoissa ja kisaravintoloissa aistit aidon kisafiiliksen ja rajun urheilutaistelun tunnelman. Stadionin jättivideotaululta näet myös kaikki ratkaisevat tapahtumat ladun varrelta.

  1. Työpaikat
  2. Turku tapahtumat
  3. Ruka Peak Avajaiset 2018-2019 — Ruka Peak
  4. Ruka tapahtumat 2014 edition
  5. Ruka tapahtumat 2019 football
  6. Ruka tapahtumat 2019 map
  7. Ruka tapahtumat 2019 photos

"Nyt on mahdollisuus retkeillä sekä laskea koskea Oulangalla päivällä, ja siirtyä mökkisaunan kautta illaksi hyviin bileisiin. " Musiikkitarjonnasta vastaa yli 30 kotimaista ja ulkomaalaista DJ:tä, jotka tuovat Rukatunturin laelle klubitunnelmaa diskon, ambientin, housen ja teknon maailmoista. Solsticessa kuullaan myös livemusiikkia. "Solsticeen ei haeta tuhansien osallistujamäärää, vaan se halutaan pitää intiiminä ja turvallisena boutique-festivaalina. Kiinnostus on suurta jo nyt ja lippuja on myyty Espanjaa, Hollantia, Saksaa, Belgiaa ja Ruotsia myöten. " Rukan kevät kutsuu festivaalikansaa Ruka Ski Pride 4. -7. 4. Ruka Ski Pride on Suomen ainoa sateenkaarikansan yhdenvertaisuutta korostava laskettelutapahtuma. Pride-tapahtumat edistävät kansainvälisesti tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Rukan kylä verhoutuu tapahtumaviikonloppuna sateenkaarilippuihin ja tempaantuu tunnelmaan, joka ei tunne syrjintää. Rukan Ski Pride -viikonloppu tuo kylään kevättalven parhaat bileet ja ainutlaatuisen tunnelman aivan jokaiselle osallistujalle.

Tapahtumakalenteri Meille tärkeintä on vieraidemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus. Koronavirustilanteesta johtuen livekeikkoja on jouduttu perumaan. Jos olet ostanut ennakkolipun, seuraa ohjeistusta tapahtumien peruuntumiseen liittyen -sivulla. Majoittuvat vieraat saavat 50% alennuksen pääsylippujen hinnasta Rukahovi-ravintolaan, ellei muuta mainita. Voit ostaa pääsylipun myös ilman majoittumista. Pääsylippuja voi myös ostaa rajallisen määrän hotellin vastaanotosta ja tapahtuma-iltana ovelta. Lisätietoa hotellin vastaanotosta. Eteispalvelumaksu 3, 50 € sisältyy vain ovelta ostettuihin lippuihin. Katso myös Scandic Rukahovin majoitustarjoukset Katso myös esiintyjät, artistit ja viihde-illat muissa Scandic-hotelleissa. Rukan alueen tapahtumat Rukan alueella tapahtuu ympäri vuoden! 9. –13. 4. 2020 Rukan pääsiäinen 23. –26. 2020 Ruka Spring Break 30. –2. 5. 2020 Rukan Wappu 22. –23. 2020 NUTS Karhunkierros 18. –20. 6. 2020 Rukan juhannus 18. 2020 Solstice 2020 2. –4. 7. 2020 Naava – koko perheen tunturifestivaali 5.

October 13, 2020, 7:06 pm